Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Arlanda XPO - konferencehotellet med fokus på effektive møder kun 10 minutter fra Arlanda lufthavn. Perfekt beliggenhed uanset om du er her på konference, eller om du vil bo bekvemt inden ferien. Vi er et kontantfrit hotel.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,5
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Arlanda XPO

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, siges det. Vi er stolte af vores morgenbuffet, hvor vi serverer et udvalg af økologiske produkter. En rigtig hotelmorgenmad, som selvfølgelig indgår i din overnatning.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Early Bird-morgenmad serveres kl. 04.00 - 06.00 (kold buffet) i receptionen.

Lørdag - søndag: 04.00 - 10.00
Early Bird-morgenmad serveres kl. 04.00 - 06.00 (kold buffet) i spisesalen.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt i weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet for information om aktuelle åbningstider.

Parkering

For overnattende gæster og konferencegæster er der mulighed for at parkere i vores garage mod en afgift. Pladserne kan kun forudbestilles, hvis du booker vores Fly, Bo og Parkér-tilbud. Indkørslen finder du foran hotellet, og du kan tage elevatoren op til receptionen derfra.

Læs mere om vores Fly, Bo og Parkér-tilbud på vores svenske hjemmeside her.

Fitnessfaciliteter

Du kan som gæst på hotellet træne gratis i vores fitnesslokale. Det er udstyret med frie vægte og motionsmaskiner fra Tachnogym. Vil du hellere træne udendørs, findes der fine løbespor i Sköndals Skogens naturreservat tæt ved hotellet, og vi har også cykler til udlån. Spørg i receptionen, så hjælper vi dig med tips og kort.

Åbningstider

Alle ugens dage, døgnet rundt.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Fri shuttleservice

Vi tilbyder gratis bustransfer til og fra Arlanda, afhængig af ledig kapacitet. Den første afgang fra hotellet er kl. 02:55, og bussen afgår hver 30. minut (altså hver XX:55 og XX:25) frem til kl. 00:55. Første afgang fra Arlanda er kl. 03:10, og går hver 30. minut (altså hver XX:10 og XX:40) frem til kl. 01:10. Bussen er mærket med "Connect Hotel & Quality Hotel".

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Petite X

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Petite X ved lobbyen. Med Petite X kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

 • Check ud hurtigt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Mere tid til andet! Via vores indcheckningsstationer går det både smidigt og hurtigt at checke både ind og ud på egen hånd. Men selvfølgelig findes vores receptioner også klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Vælg netværket QualityGuest, og så er du online. Det kan næsten ikke være nemmere.

Øvrige tjenester

 • Joggingrunde
 • Air condition
 • Elevator
 • Gæstevaskeri
 • Indendørs parkering
 • Fladskærms-TV
 • Konferencecenter
 • Kopimaskine
 • Morgenkåber
 • Restaurant
 • Træningslokale
 • Handicapværelser
 • Telefonkonference
 • Ismaskine
 • Strygejern og strygebræt
 • Møderum
 • Spejl i fuld længde
 • Røgfrit hotel

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.