Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Gävle

Velkommen til Gästrikland og charmerende Gävle. I Thomas Di Levas hjemby findes et rigt kulturliv, herlig natur og moderne hoteller.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Hjertet i byen

Hver by har et hjerte. I Gävle ligger hjertet på Norra Slottsgatan og hedder Clarion Hotel Winn. Med sin centrale beliggenhed, er det moderne hotel tæt på både shopping, forlystelser og kultur. Lad batterierne op eller slap af på et internationalt hotel med passioneret personale, udsøgt restaurant og elegant bar. Gävle koncerthus og Sveriges fængselsmuseum ligger indenfor kort gåafstand og er populære for turister. Fra hoteller har du kun 20 minutter med bil til Gävle-Sandviken Airport.

Fra verdenskendt buk til skovens konge – oplev Gävles natur

Besøger du Gävle til jul? Så skal du selvfølgelig gå en tur til Slottstorget for at se den verdenskendte buk – som faktisk er verdens største halmbuk. I Gävle findes der også mulighed for et møde med skovens konge – elgen. På Kybacka Gård får du chancen for at opleve dyr og natur helt tæt på, og også gå en tur inde i elgindhegningen. Boulognerskogen er en af Sveriges største byparker. Skoven ligger centralt ved Gävleåen og er et populært besøgsmål for både venner og familier – specielt om sommeren.

Spa og træning

Efter en dag fyldt med aktiviteter eller arbejde, kan det være skønt at slappe af og koble af. Hos Clarion Hotel Winn har du som gæst fri adgang til vores relaxafdelning med en stor pool og en varm sauna. Derudover har du adgang til vores moderne træningslokale, selvfølgelig uden ekstra omkostninger. Træningslokalet ligger i direkte tilslutning til relaxafdelingen og er udstyret med maskiner fra italienske Technogym.

Konferencer, møder og lokaler i Gävle

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Gävle? Du finder vores udbud her.

 

Nærliggende destinationer

Falun

Uppsala

Borlänge

Læs mindre
6 hoteller i Gävle

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.