Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Mektagonen Gøteborg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Gøteborg,  Sverige

På Clarion Collection Hotel Mektagonen har du gåafstand til Gøteborgs mest kendte og velbesøgte attraktioner såsom Liseberg, Svenska Mässan og Scandinavium. Her bor du i friske og store værelser. Både fika og aftensmad er inkluderet i værelsesprisen!

Clarion Collection® Hotel Mektagonen 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Mektagonen

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Clarion Collection Hotel Mektagonen – et hotel med en perfekt beliggenhed i Gøteborg. Her bor du i store og lyse værelser, hvoraf flere har køkken og sauna. Du befinder dig i gåafstand af Svenska Mässan og Liseberg. I værelsesprisen indgår der morgenmad, eftermiddagsforfriskninger og aftensmad.

Hotellets beliggenhed

Du kan nå Svenska Mässan, Ullevi, Scandinavium, Liseberg, Universeum og Världskulturmuseet med sporvogn på mindre end 5 minutter. Der er et stoppested lige ude foran hotellet. Man kan dog også nemt komme rundt til fods. Uanset hvad du ønsker at foretage dig i Gøteborg, kan du forhøre dig i vores reception, hvor vores medarbejdere står klar med tips og idéer.

166 store og lyse hotelværelser

På Clarion Collection Hotel Mektagonen oplever du en både varm og personlig service. Værelserne har en størrelse på 17-60 m2, og de fleste af vores værelser har køkkener, mens enkelte også rummer en sauna. Hvis du vælger værelsestypen deluxe, får du adgang til en tagterrasse med udsigt over hele Gøteborg. Eftersom du har gåafstand til Svenska Mässan og Liseberg, er dette det perfekte valg for både forretningsrejsende og børnefamilier.

Mad & drikke

Morgenmad, eftermiddagsforfriskninger og aftensmad står klar hver dag og er inkluderet i værelsesprisen. Her kan du læse mere om vores madkoncept! I lobbyen finder du hotellets café, som holder åbent døgnet rundt, mens vores lobbyshop sælger drikkevarer, snacks og hygiejneartikler. I bygningen finder du også et lille supermarked.

Motion og træning

Hvis du føler for at være lidt aktiv, kan du tage turen til et af Gøteborgs største motionscentre, Nordic Wellness Almedal, som ligeledes ligger i bygningen. Som gæst kan du træne uden afgift. Tal gerne med receptionen, hvis du ønsker mere information. Der er i øvrigt også en motionssti/lysløjpe i nærheden af hotellet, hvis du foretrækker at komme ud i den friske luft.

Madlavningsmuligheder
Clarion Collection Hotel Mektagonen er perfekt for dig, der vil lave eller varme egen mad. 142 værelser ud af 166 har eget tekøkken. Lej gerne køkkenudstyr i receptionen mod en afgift på 300 SEK. Gæster, der bor flere end 5 nætter, kan låne køkkenudstyr uden ekstra omkostning.

Kontakt

  • Falkenbergsgatan 3 412 85 Gøteborg , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Bus eller sporvogn

Der er stoppested for flere forskellige linjer lige ude foran hotellet.

Fra Göteborg Landvetter Airport

22 km, ca. 20 minutter i bil.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg, ring på tlf. +46 31 650 000.

Om Clarion Collection Hotel Mektagonen

Antal værelser

166 værelser

Antal konferencelokaler

6 stk. op til 60 personer

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.