Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Karlatornet Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Karlatornet

Gøteborg,  Sverige Åbner 1. september 2024

I september 2024 slår Clarion Hotel Karlatornet dørene op på Lindholmen for at blive et mødested for både lokale og forretningsrejsende. Hotellet bliver en del af Sveriges højeste bygning, Karlatornet, og her finder du restaurant, bar og spa. Velkommen!

Clarion Hotel® Karlatornet 5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Clarion Hotel® Karlatornet er mere end bare et hotel, det er et dynamisk mødested, hvor forretningsstrategier smedes og netværk skabes. For lokale gøteborgere tilbyder hotellet et fælles sted at arbejde, mødes og slappe af. Et sted, hvor lokal charme møder global forretning, og hvor alle besøgende bliver en del af Lindholmens unikke fællesskab.

Måske er det stedets puls, i kvarterets DNA, der gør Clarion Hotel Karlatornet til det perfekte valg for forretningsrejsende og mødeentusiaster. Her mødes både højt og lavt, formelt og afslappet, alt sammen inden for rammerne af en inspirerende og indbydende atmosfære - præcis det, du har brug for, for at lykkes med dine forretningsmål på Lindholmen.

Hotelværelser med udsigt både mod og fra Karlatornet

Hotellet er en del af Sveriges højeste bygning, Karlatornet. I denne 15-etagers bygning finder du 300 designede hotelværelser. Som en bonus har vi dedikeret en hel etage i Karlatornet til vores smukke og imponerende suiter.

Restaurant og Bar

Velkommen til kvarterets perle med ekstra alt. Nyd en lækker middag på det moderne brasserie Brasserie NÒR, der hylder det nordiske køkken med et solidt fodfæste i Europa. Her kombineres lokale råvarer med traditionelle retter med centraleuropæisk smagsinspiration. Du kan forvente genkendelse med et twist.

I Living Room Bar skabes cocktails af det fineste håndværk - et perfekt sted at både starte og slutte aftenen.

Møder i højden - for mødeentusiaster

Her finder du 15 topmoderne mødelokaler med stor fleksibilitet, så arrangementet kan skræddersyes helt til dine behov. I festsalen kan vi byde op til 400 personer velkommen. Salen er desuden perfekt til store konferencer eller storslåede festmiddage.

Lindholmen

Lindholmen er et dynamisk forretningsområde i Gøteborg og strækker sig langs elven. Områdets blomstrende erhvervsliv omfatter bl.a. innovative virksomheder med fokus på tech, forskning og uddannelsesinstitutioner.

Spa

Hvorfor ikke forkæle dig selv med en afslappende stund i hotellets spa? Nyd den varme pool med tilhørende relaxområde og sauna, hvor du kan lade batterierne op før arbejdsdagen eller komme helt ned i gear i weekenden. Her finder du også hotellets træningsrum.

Om Karlatornet

Karlatornet er Nordens højeste bygning og er med sine 246 meter blevet et flot vartegn i Gøteborg. På de i alt 74 etager finder du en skybar, 611 lejligheder, kontorer og hotellets skønne suiter. Skidmore, Owings & Merrill har tegnet Karlatornet, og de står også bag verdens højeste og mest spektakulære bygninger som Burj Khalifa i Dubai og One World Trade Centre i New York. De har skabt sig et internationalt navn og vundet flere prestigefyldte priser.

Facebook

  • Cassiopejagatan 14 417 55 Gøteborg , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Bus

Nærmeste busstoppested er Lindholmsallen (ca. 300 meter derfra), og fra Lindholmskajen (ca. 500 meter væk) går der båd til Skeppsbron.

Gøteborg centralstation

Hotellet ligger ca. 9 km fra Gøteborgs centralstation, og du nyder mange muligheder for at tage dig dertil med offentlig transport.

Fra Landvetter

Lufthavnsbus til Gøteborgs centralstation tager ca. 30 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg: +46 31 65 00 00.

Om Clarion Hotel Karlatornet

Antal hotelværelser

300 

Antal konferencelokaler

15

Afstand til offentlig transport

Nærmeste busstoppested er Lindholmsallen, som ligger ca. 300 meter fra hotellet.
Fra Lindholmskajen, ca. 500 meter væk, afgår der både til Skeppsbron.

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.