Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® City Gøteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® City

Gøteborg,  Sverige

Bo som nabo til pulserende shoppinggader, herlige museer og velbesøgte restauranter. I hjertet af byen finder du Comfort Hotel City - en urban og billig basislejr for dig, der vil udforske Gøteborg.

Comfort Hotel® City 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® City

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Start morgenen med en sund morgenmad. På Comfort Hotel City dækker vi op til en lækker buffet med alt, du kan behøve for at få en rigtigt god start på dagen.

Åbningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Morgenmaden har varierende åbningstider under sommerperioden og omkring helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider.

Du er varmt velkommen til at spise morgenmad hos os, selv hvis du ikke bor her. Det koster 150 SEK pr. person.

Parkering

I samme bygning som hotellet ligger P-hus City APCOA. Parkerer du på niveau 3, 4 eller 5, tilbyder vi en nedsat pris på 250 kr/døgn. Du betaler i hotellets reception. Bemærk, at vi kun sælger døgnbilletter. Når du har parkeret din bil, skal du blot informere receptionen ved check-in og angive din nummerplade, så registrerer vi bilen for dig. Parkeringshuset er lukket mellem kl. 00:00-06:00

Barception

I stueetagen serverer vores Barception kaffe, sodavand, drikke, snacks og lette måltider såsom pizza eller nachos. Her kan du lade op med tiltrængt energi, låne et brætspil eller bare chille og nyde en øl i vores lobby. Undrer du dig over, hvad Barception står for? Det er enkelt: Bar + Reception = Barception

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Gæstekøkken

I lobbyen ved siden af Barception ligger et køkken, som vores gæster frit kan benytte, hvis de skulle ønske at lave egen mad. Her kan du føle dig hjemme!

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medbringe alkoholiske drikkevarer.

WiFi

På hotellet har du adgang til hurtigt, trådløst og gratis wifi.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.