Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotell Mårtenson Halmstad ,  Sverige

Hotell Mårtenson

Halmstad,  Sverige

Velkommen til Hotell Mårtenson! Et hotel med service i højeste klasse og som er blevet renoveret for nyligt. Tagbar, bistro, træningsfaciliteter, konferencelokaler, co-working-områder, café og blomsterbutik er bare en del af alt, hotellet kan tilbyde.

Hotell Mårtenson 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

5,4
af 10
Vurdering for Hotell Mårtenson

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Efter 2. januar 2024 er Hotel Mårtenson ikke en del af Strawberry. Det er muligt at booke værelser på hotellet indtil da.

Hotel Mårtenson slog dørene op igen i maj 2021 efter en omfattende renovering. Et moderne hotel, hvor fortiden forenes med detaljer fra 1920-tallet. Her bydes du velkommen hver dag af Gretas blommor, en farverig og smuk blomsterbutik! 

Reception + café

I receptionen finder du en herlig café. Udover at du kan checke ind og ud, serveres her også morgenmad, frokost, middag og alt imellem. Vil du sove længe? Så kan du nyde sen morgenmad i caféen, efter den normale morgenmadsbuffet er afsluttet for dagen. 

Franz Bistro og Gretas Tak

Gå ikke glip af hotelles hyggelige restaurant ved navn Franz Bistro. Her kan du nyde klassiske retter med et moderne twist. Gretas Tak er hotellets tagbar, som holder åbent i de varme måneder. Fra tagbaren har du en magisk udsigt over Halmstad og åen Nissan. Tagbaren kan lejes til private arrangementer. Er dette måske stedet til din næste fødselsdagsfest? 

Konferencelokaler og plads til co-working

Arrangér næste konference, møde eller event på Hotel Mårtenson. Vælg mellem 4 forskellige konferencelokaler, eller book dem alle! Det er også muligt at leje et konferencelokale og bruges som chambre separée til jeres næste middag. Hotell Mårtenson har et større område til co-working. Her kan du, som enten køber dagspas eller har et medlemskab, sidde og arbejde selv eller med dine kollegaer. Vi har et åbent kontorslandskab, men man kan også leje et eget værelse. Hver dag indgår frugt, vand, kaffe, te, brug af vores printer og selvfølgelig hurtigt og trådløst wifi. På mandage indgår også hotellets magiske morgenmad. 

Gretas blommor

Du får ikke en bedre velkomst end du får på Hotel Mårtenson. Smukke og velduftende buketter i magiske farver i en vidunderlig blomsterbutik. Perfekt! Lige til at købe en buket med hjem efter en aften i baren.

Kontakt

  • Storgatan 52 30243 Halmstad , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Bus og tog

Hallandstrafiken busstoppested: 250 m fra hotellet
Halmstad Centralstation: 1 km fra hotellet

Lufthavn

4 km, ca. 11 minuter med bil, til Halmstad Flygplats

Taxi

Taxi Halmstad: +46 35-202 21 57

Om Hotell Mårtenson

Antal hotelværelser

137 værelser

Antal konferencelokaler

4 lokaler

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.