Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Sea U ligger lige ved havet i Helsingborg. Et hotel med design, mad, drikke og stemning uden lige.

Clarion Hotel® Sea U 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,7
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Sea U

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Nye Clarion Hotel Sea U er et stort hotel med masser af plads til konferencen, weekenden i Helsingborg og after-worken for helsingborgboerne. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, en lækker tagpool og selvfølgelig er der også træningscenter, barer og restauranter. Gæsterne kan parkere i parkeringskælderen under hotellet.

Pulserende, internationalt og luksuriøst

Få følelsen af weekend hele ugen. Nyd en drink i vores sky bar med magisk udsigt over Sundet, tag en dukkert i tagpoolen eller spis en bid mad i vores japansk-peruansk-inspirerede restaurant, hvor lokale råvarer kombineres med internationale smage. Hos os er alle velkommen. I vores living room kan du både omgås med dine venner og møde nye mennesker. Med havet, bykernen, kontinentet og The Tivoli som nærmeste naboer, sidder du altid på første parket.

Rooftop Bar  Annonceret Skandinaviens 3. bedste & Sveriges 2. bedste rooftop-bar 2024

Et stykke af den franske riviera i Helsingborg. Nyd solen, drinks og Helsingborgs sociale liv i vores Rooftop bar & lounge. Musikken er høj, og en DJ sætter ofte stemningen. Udsigten over sundet og kontinentet er fascinerende. Åbningstider afhænger af årstid og vejr.

AMA Restaurant

Asian Fusion, Nordic Touch. AMA tager dig med på en spændende rejse gennem Asiens rige smage og traditioner. Vi brænder for at fejre det mangfoldige udvalg inden for det panasiatiske køkken, idet vi trækker inspiration fra flere regioner og kulturer. Slå dig ned i et moderne miljø tæt på havet i centrale Helsingborg. Oplev eksotiske retter med lokale, nordiske og bæredygtige ingredienser, som sammen byder på en spændende oplevelse. Læs mere om AMA Restaurant her!  

Outdoor Dipping Pool (ikke inkluderet i værelsesprisen)

Bestil tid i vores smukke Outfoor Dipping Pool! Den opvarmes året rundt til omkring 37 grader. Her kan du slappe af med dine venner. Poolen har et begrænset antal pladser og er ikke inkluderet i værelsesprisen.

Helsingborgs største hotel

Clarion Hotel Sea U er Helsingborgs største hotel. Hvilket egentlig ikke er så underligt, siden hotellet kommer til at have 250 hotelværelser og en kongreshal, der rummer hele 1250 personer.

Kontakt

  • Kungsgatan 1 252 21 Helsingborg , Sverige

Mere information

About Clarion Hotel Sea U

Antal hotelværelser

250 hotelværelser, 500 senge

Afstand lufthavn

35 km til Ängelholm Helsingborg lufthavn
30 minutter i bil eller taxi

96 km til Københavns Lufthavn
ca. 60 minutter med tog

Afstand lokaltrafik

450 m til Helsingborgs Centralstation
5 minutter til fods

Plantegning

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.