Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Icehotel Jukkasjarvi ,  Sverige

Icehotel

Jukkasjarvi,  Sverige

Icehotel, et hotel og kunstudstilling skabt helt af is fra Torne elv, som hvert år genopstår i en ny form. Oplev den arktiske natur, magiske suiter, iskunst og nordlys. Velkommen! Foto: Asaf Kliger

Icehotel 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Icehotel blev grundlagt i 1989, og der blev grunden til den originale og verdensunikke opfindelse til dagens Icehotel; et hotel skabt udelukkende af sne og is fra Torne elv. Desuden er det Sveriges mest unikke og formodentlig mest omfattende private kunsthal. Hvert år genopstår kunsthallen i ny form, nøje udformet og håndlavet af omkring 40 kunstnere fra hele verden. Takket være Icehotel 365 kan man nu overnatte blandt iskunst året rundt.

Is fra Torne elv og kunstsuiter

I fem måneder er det muligt for gæster fra hele verden at opleve den flygtige kunst, inden den i foråret smelter og løber ud i Torne elv. Udover omkring tyve isværelser i standardudførelse, rummer vinterhotellet også femten unikke kunstsuiter, alle specialdesignede og håndlavede af kunstnere fra alle verdenshjørner.

Icehotel 365 - isoplevelser året rundt

Icehotel 365 stod færdigt 2016, først i verden med at kunne tilbyde isoplevelser året rundt og er en specialdesignet åben-året-rundt isoplevelse på 2100 kvadratmeter med 18 kunst- og deluxesuiter, en isbar og et eventområde med isgalleri, som desuden drives ved hjælp af 800 kvm solpaneler. Vægge, gulv og tag er dækkede med is og sne, temperaturen ligger fast på fem minusgrader året rundt og indretningen er håndlavet og unikt designet af kunstnere fra alle verdesnhjørner. Suiterne bruges som hotelværelser om natten og kunstudstilling om dagen. Vælger du at sove på is en nat eller i vores traditionelle, varme hotel, indgår entré til kunstudstillingen i værelsespriset. Dagsbesøgere er varmt velkommen til at købe entrébilletter i vores shop. Icehotel 365 huser også en magnifik isbar, som serverer drinks 'on the rocks' og champagne i håndlavede isglas.

Arktiske aktiviteter og oplevelser

I forbindelse med dit ophold på Icehotel, er der mængder med heftige aktiviteter og oplevelser, uanset tid på året. Alt fra tur med hundeslæde, scootereventyr, nordlyssafari, white water rafting, kursus i naturfotografering og vildmarkssupé. Læs mere om alle aktiviteter her!

Varme værelser og hytter

For dig, der let for kolde fødder eller helt enkelt leder efter et hyggeligt ophold, hvor du kan bruge masser tid under dynen mellem spændende udendørs aktiviteter på Icehotel - vælg mellem traditionelle hotelværelser eller hytter. Perfekt at kombinere med en nat blandt iskunst for at få det meste ud af din oplevelse.

For en unik vielse

Vores ceremonisal ligger i vinterhotellet. Også den vender tilbage til elven, når foråret kommer, men kærligheden består. Genopstået i en ny form hver vinter og håndskåret af nøje udvalgte kunstnere, er den flygtig og en af de mest unikke vielsespladser, du kan finde. Den udgør et intimt miljø med plads til 35-40 gæster, med vægge og loft af sne og alterdetaljer og bænke skabt af det reneste naturis. Ceremonisalen passer også for dem, der overvejer at fornye sine løfter eller en højtidelig velsignelsesceremoni. De håndlavede kunstsuiter eller den majestætiske søjlesal er andre alternativer til en smuk ramme om jeres specielle fest. Det samme er kunstgalleriet, som ligger i Icehotel 365 og er derfor tilgængelig året rundt, dvs. også for sommerbryllupper.

Kontakt

  • Marknadsvägen 63 98137 Jukkasjarvi , Sverige

Mere information

Find til hotellet

Fra Kiruna lufthavn

14 km, tager ca. 15 minutter med bil

Fra centrale Kiruna

Med bus tager det cirka 30 minutter at rejse fra Kiruna C til Icehotel.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kiruna, +46 980 120 20

Om Icehotel

Antal værelser

Kolde værelser: 52 stk
Varme værelser: 72 stk

Antal konferencelokaler

3 stk

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.