Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Sverige

Ved Linköpings midtpunkt, Stora Torget, finder du Comfort Hotel® Linköping City. Et hyggeligt hotel, hvor du kan nyde hjemlige værelser og nærhed til byens shopping og attraktioner.

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
2,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

2,5
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Linköping City

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

En skøn og sund morgenmadsbuffet serveres hver morgen og er inkluderet i værelsesprisen! Har du selskab, som kommer og hilser på, og vil nyde en morgenmad sammen med jer? Selvfølgelig går det. Prisen er 129 SEK på hverdage og 145 SEK i weekender. Børn 5-12 år spiser morgenmad for 79 SEK på hverdage og 99 SEK i weekenderne. Børn under 5 år spiser gratis.

Morgenmad serveres:

Mandag-fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag-søndag: 07:30 - 11:00

Vores servering har forskellige åbningstider i sommersæsonen og større højtider. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Kommer du med bil til hotellet, og vil parkere hos os i parkeringskælderen? Parkering koster 240 SEK pr. nat, og kan reserveres på forhånd ved at kontakte os i receptionen. Vi har også ladeplads for elbiler.

For at komme til parkeringen, kører du på St. Larsgatan og op på Borgmästaregatan, og drejer derefter til højre på Hantverkaregatan for at komme til hotellets entré. Nogle af disse gader er gågader, men hotellets gæster har tilladelse til at køre på disse. Parkér først uden for hotellets entré og check ind samt få din parkeringstilladelse, så guider receptionen dig videre til parkeringskælderen, som ligger i samme bygning.

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Kæledyrsvenligt

Hos os er det kun muligt at medbringe en førerhund. Husk at give besked, når du booker dit ophold.

Sen check-out om søndagen

Vi elsker at slappe af om søndagen. Derfor har du dit værelse helt frem til kl. 18.00 hver søndag. Det koster dig ikke en krone. Tjek dog lige med receptionen, at vi har ledige værelser, inden du putter hovedet ned i puden efter en festlig lørdag aften. Vi har også mulighed for at tilbyde tidlig check-in eller sen check-out de andre dage, men her opkræver vi et mindre gebyr.

WiFi

Hos os surfer du gratis under hele dit ophold. Vores wifi hedder ComfortHotel.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.