Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Ekoxen Linköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Ekoxen

Linköping,  Sverige

Quality Hotel Ekoxen ligger smukt i det centrale Linköping, lige ved siden af parken Trädgårdsföreningen. Her er man tæt på alt. Kultur, natur, restauranter og butikker. Hotellet er ideelt for både konferencegæster og familier.

Quality Hotel™ Ekoxen 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Ekoxen

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Ekoxen er et konferencehotel med en smuk beliggenhed i centrum af Linköping. Vi er nabo til byens grønne oase Trädgårdsföreningen og ligger kun få skridt fra restauranter, butikker og kulturelle tilbud.

Konferenceafdeling

Den populære konferenceafdeling har 13 fleksible mødelokaler, der kan rumme op til 300 personer. Vi har investeret i den nyeste teknologi for at give dig de bedste forudsætninger for en velgennemført konference. Du skal blot koncentrere dig om dit arbejde, mens vi løser logistikken og alle de praktiske detaljer. Vi hjælper dig med dit arrangement hele vejen igennem, uanset om der er tale om en mindre forretningsfrokost eller en stor konference.

Ideel for familier

Men vi er mere end blot et konferencehotel. Vi tilbyder også spændende aktiviteter for hele familien. Fra hotellet er der ikke langt til golfbaner, Mantorps Speedwaybane og en bred vifte af udendørs aktiviteter. Eller hvorfor ikke benytte lejligheden til at besøge Kolmårdens dyrepark eller Astrid Lindgrens Verden?

Afslapning med spa og pool

Efter en lang konferencedag eller spændende dage i Linköping centrum, kan du koble fra på P.A.U.S. - en af vores samarbejdspartnere, der ligger i samme bygning som hotellet. Her finder du swimmingpool, sauna og et bredt udvalg af spa-behandlinger. For åbningstider, priser og reservation af behandlinger, kontakt venligst personalet hos P.A.U.S. 

For holdet og heppekoret

Vi er glade for at vi kan tilbyde vores idrætsgæster rabatteret pris i forbindelse med træningslejr, stævne, kamp, løb eller andre sportsaktiviteter. Få den bedste start med skøn seng og mulighed for både tidlig check-in og sen check-out, egen idrætsmenu og gratis samlingsrum. Læs mere om vores tilbud og rabatter for dig, der rejser med idrætten.

Vi giver gerne tips om Linköping

For at I skal få et så godt ophold som muligt i Linköping, hjælper vi gerne til med tips om aktiviteter og udflugter. Vores reception er bemandet døgnet rundt, så der er altid nogen, der kan hjælpe dig.

Kontakt

  • Klostergatan 68 58223 Linköping , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Linköping Rejsecentrum

Fra Linköping Lufthavn

Taxi til hotellet

Fra Linköping Rejsecentrum

Tag en af følgende busser og stå af ved stoppestedet Tinnebäcksbadet.

1 mod Vidingsjö
14 mod Hjulsbro via Ekholmen
15 mod Ekholmen via Johannelund
17 mod Vidingsjö via US
24 mod Ullstämma via Ekholmen

Taxi

Vi anbefaler SweTaxi  på +46 13 14 99 99, eller Taxi Linköping på +46 13 10 10 10 

Om Quality Hotel Ekoxen

Antal hotelværelser

209 værelser

Antal mødelokaler

13 lokaler, plads til 300 personer

Afstand til Linköping Rejsecentrum

1,7 km

Afstand til lufthavne

Linköping Lufthavn: Ca. 3,2 km
Skavsta lufthavn: Ca. 10 mil
Arlanda lufthavn: Ca. 25 mil

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.