Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hotel i Mölndal

Lige syd for Gøteborg ligger byen Mölndal og Quality Hotel™ Weaver. Med sporvogn kan du hurtigt og nemt tage dig fra hotellet til Korsvägen og forlystelsesparken Liseberg eller til det centrale Gøteborg.

Opdag Mölndal: En perle tæt på Gøteborg

Mölndal by har meget at tilbyde besøgende, uanset om I er et par på gennemrejse eller en hel familie på tur. Med Quality Hotel™ Weaver som udgangspunkt er det let at tage på udflugter i og omkring Mölndal. Bag hotellet ligger Safjällets naturreservat med sine vandrestier og mange fortidsminder at udforske. 1,6 km fra hotellet ligger Mölndals indkøbscenter med butikker, restauranter og andre services. Lidt længere væk finder du Gunnebo Slot og Haver, hvor I kan drikke en kop kaffe i slottets restaurant og nyde blomsterpragten udendørs, når vejret tillader det. På Spinneriet i Lindome har 20 forskellige kreative virksomheder til huse i den gamle tekstilfabriks lokaler. Sportsentusiaster kan boltre sig på nogen af de hele syv golfbaner i nærheden af Mölndal.

Historiske vingesus i Kvarnbyn

Hvis du vil opleve historien, anbefaler vi en historisk gåtur gennem Kvarnbyn og vandfaldene Mölndalsfallen, hvor vandkraften drev møllerne tilbage i middelalderen. I dag flyder vandfaldene mellem industribygninger i mursten fra 1800-tallet, og informative skilte i området fortæller dig om fortiden. Men der er mere at se og gøre i Kvarnbyn, hvor du finder Mölndals bymuseum og unikke håndværksbutikker med traditionelle og moderne produkter.

Sådan tager du dig enkelt fra Mölndal til Gøteborgs hjerte

Det er nemt at rejse fra Mölndal til Gøteborg, uanset hvilket transportmiddel du vælger. Med sporvogn tager det ca. 15 minutter til Gøteborg centrum, og med bil tager det omkring 13 minutter at køre via motorvej E6. Hvis du skal til eller fra lufthavnen Landvetter, tager det ca. 20 minutter i bil eller omkring en time med offentlig transport.

Læs mindre
14 hoteller i Mölndal

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.