Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping er Norrköpings mest spændende hotel, Må vi præsentere 194 hotelværelser, fire mødelokaler og egne fitnessfaciliteter samlet i det lækreste design, blot fem minutter fra Norrköping C.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Norrköping

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi byder på en stor morgenmadsbuffet med masser af økologiske og sunde produkter. Kort sagt, en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden indgår altid i værelsesprisen.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag og søndag: Kl. 07.30 - 10.30

Åbningstiderne for morgenmaden kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Kommer du i bil? Parkér hurtigt og nemt i vores parkeringsgarage. Det koster 150 SEK pr. døgn. Har du elbil? Vi har åtta laddplatser i garaget. OBS, just nu pågår ombyggnationer i området bakom hotellet, fråga i receptionen så visar vi hur du tar dig till garaget, Runt om hotellet finns allmänna parkeringsplatser mot avgift.

Varmgarage
30 platser
8 platser för laddning av elbil.
Direkt anslutning till hotellet.
Boka här!

Barception

På Comfort Hotel Norrköping, vil vi gerne skille os ud og gøre tingene lidt anderledes. Vi ønsker at have en bar og vi er nødt til at have en reception - så de bygget sammen og voila - vi har en Barception. Check ind og bestille en kold øl eller en god juice samtidig. It’s Business as unusual, baby!

 • Moderne mødelokale hvor kreativiteten kan få frit løb på Comfort Hotel Trondheim

Konferencelokaler

Vores fire konferencelokaler for op til 40 personer er udstyrede med den seneste teknologi, og tilbyder alt hvad du har brug for til at lille møde eller en konference. Studio 1 er udstyret med projektor, lille whiteboard og papirtavle, mens Studio 2-4 har 48" TV med HDMI-ingang (adapter til VGA kan lånes), lille whitebord og papirtavle. Vil I tage en pause til lidt mad og drikkevarer, tilbyder vi en dagspakke med to kaffepauser og frokost. Selvfølgelig går det også at kun bestille kaffepause eller frokost - vi sætter dagen sammen efter jeres behov.

Book konferencelokale 

Få mere information og book konferencelokalerne via mail eller ring til os på +46 11 15 65 00. Nedenfor ser du vores konferencelokalers kapacitet. 

Studio 1

Biografopstilling: 40 personer
Skoleopstilling: 30 personer
U-borde: 20 personer

Studio 2 och Studio 4

Max 10 personer

Studio 3

Max 8 personer

Lobbyshop

I lobbyshoppen kan du købe gode-at-have produkter som shampoo og balsam, gode salater, smoothies, drinks og snacks til gode priser. Slik og miniapotek findes också. Naturligvis holder vi åben døgnet rundt, så du altid kan få noget godt og sundt at spise.

Fitness

Hos os på Comfort Hotel Norrköping træner du i moderne lokaler. Her kan du træne både styrke og kondition. Selvfølgelig er træningscenteret gratis for alle hotelgæster. Kig ind her igen snart for åbningstider og mere information.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Lazy Sunday

Vi elsker at slappe af på søndage! Derfor lader vi dig beholde dit værelse frem til klokken 18.00 på alle søndage, uden ekstra betaling. Men dobbelttjek altid med receptionen, så der er sikret kapacitet. Og du kan oftest også checke in lidt tidligere eller senere på andre, hvis vi har ledige værelser, dog mod en afgift.

Dette gælder ved ledig kapacitet, så tjek altid med receptionen at der findes kapacitet. Under sommeren har vi mange gæster i huset og har derfor svært at tilbyde dette, men spørg gerne!

WiFi

Vælger du Comfort Hotel Norrköping, får du fri adgang til vores trådløse netværk.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Økologisk morgenmad
 • Elevator
 • Udendørs parkering
 • Indendørs parkering
 • Pengeskab
 • Fladskærms-TV
 • Sammenhængende rum
 • Kopimaskine
 • Fax
 • Handicapværelser

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.