Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Ørebro

Vælg vores hoteller som din base, når du skal ud at opleve smukke Ørebro. Begge hoteller ligger i centrum. Clarion Collection Hotel Borgen minder om en romantisk ridderborg med sine tårne og røde murstensfacade.

Hotellets historie går tilbage til 1800-tallet, og du har blot 200 meter hen til Ørebro slot. Clarion Hotel Örebro har restaurant og konferenceafdeling. Begge hoteller ligger i gåafstand fra elven Svartån, som løber gennem Ørebro og ud i indsøen Hjälmaren. Ørebro har en både smuk og fodgængervenlig bykerne med butikker, parker, caféer og restauranter. Wadköping ligger lige ved Svartåns bred. Området prydes af gamle træhuse og miljøer, som skildrer det gamle Ørebro. Her finder du små hyggelige butikker, museer, caféer og restauranter. Der afholdes også flere markeder på stedet. Er du vild med at shoppe, så har du ganske kort afstand til butikscentret Marieberg Galleria, der lokker med over 100 butikker. Er børnene med på turen? Lek & Buslandet, Europas største indendørs legeland, ligger få kilometer uden for bykernen. Ti minutters gang fra centrum ligger Gustavsviks Lost City. Her venter et jungeleventyr i et vandland med nogle af Sveriges længste og sjoveste vandrutsjebaner! Ørebro ligger i landskabet Närke, ikke langt fra Stockholm.

Læs mindre
4 hoteller i Ørebro

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.