Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Sommerpakke: 3-retters middag, overnatning og morgenmad

Nu kan du booke en skøn hoteloplevelse i Norden med treretters middag, overnatning og morgenmad – alt sammen til en rigtig god pakkepris.

En fuldendt hoteloplevelse!

Nyd lidt ekstra af den længe ventede årstid! Forkæl dig selv med et hotelophold med en forudbestilt middag sammen med en ven, et familiemedlem eller en, du holder af – eller hvorfor ikke nyde lidt luksuriøs tid helt for dig selv?

Indled aftenen med en treretters middag, for så at lægge dig godt til rette i en tilpas blød hotelseng og nyde en god nats søvn. Morgenen derpå kan du starte dagen på bedste vis med et stort morgenmadsudvalg – for hvad er et hotelophold uden morgenmaden? Book den ultimative middagspakke for en eller to personer.

Tilbuddet gælder alle dage 27. juni - 18. august og hver weekend (torsdag til søndag) 22. august - 15. september. Book senest 12. september!


På Clarion Hotel® The Pier serveres middagen i Living Room.

Vilkår og betingelser

I tilbuddet indgår en treretters middag, overnatning og morgenmad for en eller to personer, afhængig af hvad du booker. Rejser du med børn, skal du kontakte hotellet, du skalbo på, for også at booke middag til dem. Dette koster ekstra. Vi kan desværre ikke garantere en ny menu for dag to, når du booker tilbuddet for flere aftener. Tilbuddet gælder et begrænset antal hoteller og værelser med den 15. september 2024 som sidste mulige udcheckningsdato. Din booking kan afbestilles frem til kl. 16.00 på ankomstdagen.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.