Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Sverige

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Sverige

Et nyt, moderne og energismart hotel er åbnet i Solna. Tæt på offentlig trafik og med gangafstand til Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia og Råstasøen med dets smukke naturområde. Velkommen til Comfort Hotel Solna!

Comfort Hotel® Solna 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Solna

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi er en af alle dem, der påstår, at morgenmad er dagens vigtigste måltid. På Comfort Hotel Solna kan du hver morgen nyde en sund og enkel, men åh så lækker, morgenmadsbuffet. Selvfølgelig indgår den i værelsesprisen.

Morgenmadstider:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Ved større events og aktiveringer kan morgenmadstiderne forlænges.

Parkering

Der er flere parkeringsmuligheder i nærheden af hotellet. Arenagaragen ligger på Evenemangsgatan 32 (under Friends Arena) og er det nærmeste. Her findes flere indendørs parkeringspladser. Der er også udendørs parkeringspladser rundt omkring hotellet. Sørg bare for at følge de lokale parkeringsregler for at undgå bøder.

Max.pris pr døgn: 320 SEK

Frokost

På hverdage serverer vi vores sunde frokostbuffet! Buffeten består af dagens kød eller fisk, en varm vegansk ret, dagens suppe serveret med brød samt en stor salatbuffet. Alt dette får du til prisen af 149 SEK. Hold udkig på vores Instagram for ugens menu.

Åbningstider

Mandag - fredag: 11:30 - 13:00

Fitnessfaciliteter

Ingen har nogensinde fortrudt en træning. Så sørg for at besøge hotellets træningslokale under dit ophold. For alle morgenmennesker, natugler eller de som foretrækker frokosttræning - træningslokalet er åbent døgnet rundt.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Barception

Bar + Reception = Barception. I stueetagen finder du vores Barception, som serverer kaffe, sodavand, øl og vin, snacks samt enklere mad med et tydeligt fokus på økologiske og sunde råvarer. Her kan du fylde på med tiltrængt energi eller bare chille med en drikke i vores lounge. Selvfølgelig kan du også checke ind her!

Self-service check-in

For at gøre det så enkelt som muligt for dig, har vi en Self Service Station, hvor du enkelt kan checke ind og ud helt selv. Skip køen og gå til dit værelse med det samme.

WiFi

Hos os kan du selvfølgelig bruge vores trådløse og hurtige wifi helt gratis, tilgængeligt på hele hotellet.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.