Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Västerås Væsterås ,  Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Væsterås,  Sverige

Bo til en god pris i centrale Västerås, lige ved siden af centralstationen. Vi har hotelværelser for to til otte personer, en stor lobby med en barception, som er åben døgnet rundt, vaskerum og et moderne træningslokale. Vi ses på Comfort Hotel Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,2
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Västerås

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

På Sigurdsgatan 23 i Västerås, med centralstationen som nærmeste nabo, ligger Comfort Hotel® Västerås. Med den fantastiske beliggenhed er du kun et stenkast fra Västerås' bykerne med et godt restaurantudbud, butikker, nogle minutters gang fra Vasaparken. Hotellet har en stor lobby med barception, modern træningslokale og eget vaskerum, for den gæst som behøver det.

Alt fra standardværelse til XXL

Vores hotelværelser er smarte, kompakte og har præcis det, du har brug for. Vælg mellem moderate, standard, superior, deluxe og XXL. Enkelt og til en god pris med skønne senge og et touch af fashion. Læs mere om vores værelsestyper her.

Vil du få en virtuel rundtur i vores hotel? Tag et kig rundt i hotellet her.

XXL-værelser

Rejser du med vennerne eller måske en anden familie, så har vi også et rigtigt rummeligt rum med otte 90 cm brede senge - vores XXL-værelse. Værelset er 42 kvm stort og har to badeværelser, med bruser i begge. 

Chille eller arbejde – altid med gratis wifi

Check ind og chill med noget lækkert at drikke eller spis fra vores Barception. Ja, du læste korrekt! I vores Barception kan du både chcke ind, stille sulten og slukke tørsten samt købe nødvendigheder. Har du et møde, er du mere end velkommen at bruge vores store og tilgængelige lobby. Tag en kaffe, lyt til musik, få lidt arbejde af vejen mens du venter på mødet, eller drik noget koldt. Du surfer selvfølgelig trådløst på hele hotellet uden at betale en krone. Lad vores lobby blive dit office-away-from-office. Læs mere om vores barception her

Træn i vores træningslokale og vask i vores vaskerum

Har du brug for at tænke på andet og svede lidt, så har vi et træningslokale. Eller hvorfor ikke tage en gåtur langs med Mälaren, som kun er tre minutter gang væk. Rejser du let eller har du brug for at vaske noget tøj? Tag det roligt! Vi har både vaskerum og strygerum her på hotellet.

Et hotel i teknologisk fremkant

På Comfort Hotel Västerås bruger vi den seneste teknik, hvilket gør det muligt for dig at checke ind via din mobiltelefon, online eller ved at bruge en af vores indcheckningsterminaler på hotellet, når du ankommer. Enklere bliver det ikke. Teknikken betyder desuden, at vi får mere tid til vores gæster, og kan tipse om hvad der sker i byen. 

Varmt velkommen til Comfort Hotel Västerås - mød fremtiden hos os!

Kontakt

  • Sigurdsgatan 23 721 30 Væsterås , Sverige

More info

Find vej til hotellet

Tog/bus

Hotellet er nabo til Västerås centralstation. 

Fra Stockholm Västerås lufthavn

Bus fra Stockholm Västerås lufthavn ca. 20 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Västerås, +46 21 18 50 00

Om Comfort Hotel Västerås

Antal hotelværelser

149 værelser – 202 senge

Konference- och mødekapacitet

En herlig lobby med stor plads til møde og arbejde

Afstand lufthavn

Stockholm Västerås lufthavn: 6 km, 8 min med bil
Arlanda lufthavn: 96,5 km, 70 min med bil

Afstand regional- och lokaltrafik

Västerås centralstation: 50 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.