Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Festlokaler i Stavanger

6 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Arrangér fantastiske fester i Stavanger!

I Stavanger findes en række festlokaler, perfekte til alle mulige typer fester og arrangementer. Hold julefrokosten, fødselsdagsfesten eller dit bryllup på et af vores hoteller. Alt, som er værd at fejres, kan fejres hos Strawberry!

Alle vores konferencehoteller i Stavanger er perfekte til forskellige typer arrangementer og events. Bryllup, dåb, fødselsdag eller hvilken anden anledning der kræver en stor fest, kan fejres med Strawberry! Nyd også Stavangers bilfrie city, hvor du kan slentre rundt på de hyggelige gader med butikker og caféer.

Skræddersyet fest efter dine behov

Vi tilbyder en skryddersyet plan for dig og din fest, og ser til at alt går smidigt under festens gang. Dette er dit arrangement, og for os er det vigtigt, at du kan nyde det. På vores konferencehoteller findes der altid personel, der sørger for at dine ønsker og behov opfyldes. HAr du mange gæster, kan I selvfølgelig bo på alle vores konferencehoteller. Flere af dem har også suiter, hvis du vil unde dig selv lidt ekstra luksus. Snak om festlighederne dagen efter ved morgenmaden og forlæng din oplevelse... og festen.

Konferenshotel i Stavanger centrum

Hold en fest med sensationel udsigt over fjorden på Clarion Hotel Stavanger, eller arrangér et stort event på Clarion Hotel Energy, Stavangers største konferencehotel med udsigt over landligt landskab. Blev det sent i går? Bare rolig, Comfort Hotel Stavanger tilbyder Lazy Sundays, hvor du kan spise sen morgenmad og også checke ud kl. 18.00. Her kan du forlænge festen!

Festlokaler i nærheden af Stavanger lufthavn

Skal du gifte dig og vil være tæt på lufthavn, kirke og hotel, så er Quality Airport Hotel Stavanger og Clarion Hotel Air de ultimative valg for dig - get married, party and elope! Har du gæster, der rejser ind med fly, er Quality Hotel Pond og Quality Hotel Residence meget gode valg til din ffest. Med en beliggenhed kun 10-15 minutters bilrejse fra Stavanger lufthavn, Sola, kan dine gæster smidigt og hurtigt tage sig til og fra hotellet. 

Store fødselsdagsfester, bryllup, dåb eller hvilken dag som helst, der er værd at fejre med en rigtig fest, kan arrangeres på vores konferencehoteller i Stavanger. Tilføj en forespørgsel for det eller de hoteller, som passer dig bedst - du kan vælge lige så mange hoteller, som du vil!

Læs mindre
6 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.