MedlemskabMine bookingerKundeservice

Partnertilbud

Du kan støtte UNICEF ved at donere bonuspoint

Tak for, at du tænker på andre!

Child leaning on railing - UNICEF_16_9

UNICEF

Siden 2008 har Strawberry et vigtigt samarbejde med UNICEF, som arktivt arbejder for at skabe en bedre verden for alle børn.

UNICEFs arbejde styres af børnekonventionen, og de stræber efter, at alle børn skal få den barndom, de har ret til. Arbejdet pågår over hele verden, i regeringskorridorer, slumområder, flygtningelejre og fjerne byer. Det går at forandre børns liv og UNICEF ved hvordan.

Gennem UNICEFs forskellige aktiviteter vidrager vi sammen til en vigtig økonomisk støtte, så flere børn kan få hjælp.

Vi matcher det beløb, du donerer

I væbnede konflikter er det som regel børnene, der rammes hårdest. Krig splitter familier og frarøver mange børn håbet om en lys fremtid. Vi deler UNICEFs holdning om, at alle børn fortjener en tryg og sikker barndom. Som følge af de aktuelle uroligheder i Mellemøsten ønsker vi at vise vores støtte og bidrage til at hjælpe børn og familier, der er berørt af konflikterne.

Derfor matcher vi nu det beløb, du vælger at donere til UNICEF. Hvis du for eksempel donerer 2500 point, som svarer til 100 DKK, donerer vi yderligere 100 DKK til UNICEF's vigtige arbejde i Mellemøsten. Scroll ned for at donere point.

Sådan donerer du dine bonuspoint

Vælg, hvor mange bonuspoint du vil donere. Du kan donere fra 2.500 point, hvilket svarer til 100 DKK.