Her finder du mere information om vores koncernledelse.

For at komme i kontakt med koncernledelsen henviser vi til presseafdelingen. Du finder kontaktoplysninger her.


Informationen om koncernledelsen blev opdateret den 24. januar 2023.


Torgeir Silseth portrait_16_9Torgeir Silseth, Chief Executive Officer.


Torgeir Silseth, Chief Executive Officer


Torgeir begyndte sin karriere i Nordic Choice Hotels (nu Strawberry) som direktør for Quality Hotel™ Hafjell 1991-1996. Han var derefter ansat som driftsdirektør for Skandinavien frem til 1999, hvor han tiltrådte som vicekoncernchef. Torgeir overtog rollen som direktør for Strawberry i 2006. Torgeir har eksamen fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.


Bjørn Arild Wisth portrait_16_9Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO.


Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO


Bjørn Arild kommer fra en stilling som partner og direktør for Hartmark Consulting, et af Norges førende konsulentvirksomheder. Han har mere end 14 års erfaring med rådgivning inden for virksomhedsudvikling, strategi og lederskab for både norske og internationelle firmaer. Bjørn Arild er uddannet i statsvidenskab fra Universitetet i Oslo og University of Wales.


Katalin Paldeak portrait_16_9Katalin Paldeak, Chief Operating Officer, Strawberry.


Katalin Paldeak, Chief Operating Officer Strawberry


Katalin har bred erfaring inden for hotelbranchen, blandt andet fra Hotel Diplomat og Good Morning Hotel. På Grand Hotel i Stockholm var hun direktør i 2001-2003, og inden det hotelchef på samme hotel. Katalin har arbejdet hos Strawberry siden 2004, senest som koncerndirektør for Clarion Hotel, 2005-2014. Katalin er uddannet civiløkonom ved Handelshøjskolen i Gøteborg, og har taget kurser på blandt andet IFL og Cornell University i USA.


Erika Ehrnrooth portrait_16_9Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer, Strawberry in Finland


Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer, Strawberry i Finland


Erika startede i Strawberry i oktober 2022, i den helt nyoprettede stilling som Chief Operating Officer i Finland, hvor hun har det fulde ansvar for alle de finske hoteller, som ligger under Strawberry. Erika har tidligere arbejdet både som CEO, CCO og CMO i rekrutteringsfirmaet Eilakaisla i Finland. Hun har bred erfaring som leder og er uddannet MSc Economics fra Hanken School of Economics i Finland.


Henrik Berghult portrait_16_9Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts.


Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts


Henrik har gedigen erfaring fra hotelindustrien. Blandt andet har han arbejdet som indkøbschef på internationale The Rezidor Hotel Group, og han har haft flere ledende operative stillinger i Sverige og Norge for Norlandia Hotels & Resorts. Han har arbejdet i Strawberry siden 2013 og senest haft rollen som driftsdirektør for Clarion Hotel® i Sverige. Henrik har studeret Service Management på Lunds Universitet og Management på Cornell University i USA.


Fredric Landell portrait_16_9Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management.


Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management


Fredric startede hos Strawberry i 2020, og har arbejdet med hotelejendomme siden 2003. Tidligere har han arbejdet på ÅF, Synerco Facilities Management, og har siden 2008 drevet sine egne virksomheder Campdio Fastighetsförvaltning samt Vimini Projektledning och Fastighetsförvaltning. Fredric er uddannet civilingeniør fra KTH (Kungliga tekniska högskolan) i Stockholm.


Carl Oldsberg portrait_16_9Carl Oldsberg, Chief Digital Officer, Strawberry.


Carl Oldsberg, Chief Digital Officer, Strawberry


Carl har mere end 20 års erfaring fra hotel- og rejsebranchen. Senest kommer Carl fra Choice Hotels International, hvor han var ansvarlig for franchisevirksomheden uden for USA med 1300 hoteller i over 30 lande. Inden det var han VP Revenue & Distribution hos Strawberry. Carl er uddannet hos School of Hotel Administration ved Cornell University.


Trine Marsdal portrait_16_9Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer, Strawberry.


Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer, Strawberry


Trine er uddannet civiløkonom og statsautoriseret revisor fra Handelshøyskolen BI. Hun har lang erfaring som konsulent inden for governance, internkontrol og procesforbedringer. Hun kom til Strawberry i 2016 fra en stilling som CFO på Optimera Norge.


Eirik Bogsnes portrait_16_9Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services.


Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services


Eirik har over 10 års erfaring af operativ ledelse fra Schibstedt, Amedia og TV2, inden han kom til Strawberry i 2016. Han ledte A-pressens virksomhed i Rusland, og som koncerndirektør i Amedia havde han ansvar for blandt andet digital strategi og udvikling, ud over fællestjenester. Eirik er alumni fra Harvard Business School.


Daniel Stenbäck portrait_16_9Daniel Stenbäck, Chief Development Officer, Strawberry.


Daniel Stenbäck, Chief Development Officer, Strawberry


Daniel har 20 års erfaring fra hoteller og rejseliv i Norden. Tidligere har han været koncernchef for First Hotels, SVP for Nordic Hotels & Resorts, direktør for Clarion Hotel® Post og direktør for Gothia Towers.