Medlemskab
Dining tables at restaurant Brasserie X in Bergen.

The Social Bar & Bistro

Smagfuld mad lige uden for Bergen

I rolige omgivelser, men ikke langt fra Lagoon indkøbscenter og Fana Golfklub, finder du det moderne The Social Bar & Bistro. Her kan du nyde velsmagende og ukomplicerede måltider, som du vælger fra en sæsonbestemt à la carte-menu. Velkommen!

Flot beliggenhed og mad til enhver gane

Uanset om du vil tage en kollega, en gruppe venner eller den store familie med ud at spise, er du hjertelig velkommen hos The Social Bar & Bistro i Bergen! Med en beliggenhed få minutter fra Bergen Lufthavn og 20 minutter fra Bergens centrum - og med en fantastisk udsigt - skal der meget til for ikke at hygge sig her. Hos The Social finder du noget for enhver smag og alder. Ønsker du et lukket selskab? Restauranten har en separat afdeling - et chambre séparée - som du kan benytte!

Klassiske retter med et moderne twist

Madfilosofien bygger på gode, ukomplicerede og velsmagende måltider lavet fra bunden. Her bruger kokkene en sæsoninspireret menu til at give dig en unik smagsoplevelse. Kan du lide at afslutte et godt måltid mad med et spil shuffleboard? Så kan I efter maden gå over til baren og mingleområderne ved restauranten. Der finder du også kolde øl, gode europæiske vine og forfriskende cocktails.

Kombinér konferencen med et skønt måltid

Lige uden for The Social Bar & Bistro er der masser af parkeringspladser til en lav dagspris og tæt på letbane og busstoppesteder. Restauranten er med andre ord ideelt placeret i forbindelse med alt, hvad der sker i Bergen, men stadig i rolige omgivelser. Det skal heller ikke glemmes, at Quality Hotel™ Edvard Grieg, hvor restauranten ligger, har en konferenceafdeling, der kan rumme op til 2.000 personer. Så kombinér gerne konferencen eller arbejdsmødet med et lækkert måltid på The Social Bar & Bistro!

The Social Bar & Bistro

Table setting at restaurant Brasserie X in Bergen.Interior at restaurant Brasserie X in Bergen.

The Social Bar & Bistro

Bergen

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sandsliåsen 50, 5254 Bergen
 • contactPhoneTelefon
  +47 55 98 00 00
 • emailContactE-mail
  q.bergen@strawberry.no

  • Tasty à la carte menu featuring seasonal ingredients.

  • Situated 5 minutes from Bergen Flesland Airport and 20 minutes from central Bergen.

  • A short drive to a trampoline park, climbing centre, indoor playground, cinema and bowling alley.