Medlemskab
The facade of Quality Hotel Skifer during winter.

SkiferTerrassen – varieret og uformel mad i Oppdal

Velkommen til SkiferTerrassen, som ligger sammen med Quality Hotel™ Skifer i hjertet af Oppdal. Her får du serveret alt fra fisk og skaldyr til pizza, og de lokale råvarer er altid midtpunktet. Stemningen er varm og behagelig året rundt, og på solskinsdage kan maden nydes under åben himmel.

Alt fra kød og fisk til pizza og burgere

I hjertet af Oppdal, ved foden af ​bjerget, finder du SkiferTerrassen. Her kan du læne dig tilbage i den skønne atmosfære med din familie, gode venner, eller hvis du rejser alene og vil forkæle dig selv med et godt måltid mad. Menuen har noget for alle – uanset om du har lyst til pizza, fisk eller kød, en burger eller en simpel snack. Og selvfølgelig har de en separat børnemenu. I stille tider kan restauranten være lukket på hverdage, men så er du velkommen til at spise i restauranten indenfor.

Rå naturoplevelser lige uden for døren

SkiferTerrassen byder på både frokost og aftensmad, men det kan være en god idé at bestille bord på forhånd. Restauranten har som formål at servere mad, der bygger på lokale råvarer, så vidt de kan skaffe dem. Hvad med at kombinere et besøg på SkiferTerrassen med en konference eller et ophold i wellness-afdelingen på Quality Hotel™ Skifer? Eller måske har du været på vandre- eller skitur i bjergområdet Trollheimen og Dovre Nationalpark og trænger til et energiboost efter en lang dag?