MedlemskabMine bookingerKundeservice
Funken Bar att the hotel Funken Lodge in Svalbard.

Funken Bar – specialiseret cocktailbar på Svalbard

Velkommen til verdens nordligste cocktail- og champagnebar på Funken Lodge på Svalbard. Nyd cocktails, vin, alkoholfrie drinks og et godt udvalg af champagne i en afslappet og stemningsfuld atmosfære.

Årgangsvine og eksklusiv champagne

Med en fantastisk beliggenhed i den arktiske metropol, Longyearbyen, på Svalbard finder du Funken Bar. Her bliver du tilbudt et bredt udvalg af premium drinks, et vinkort med årgangsvine fra hele verden samt et eksklusivt udvalg af champagne serveret af Svalbards flotteste bartendere. Den intime, men rummelige bar er designet til at give dig følelsen af at være i en varm og lun oase. Der kan vælges fra en simpel barmenu, med fokus på ingredienser fra regionen, der har rejst en kort vej.

Lun pejsestue og bibliotek

Funken Bar var Longyearbyens første bar med miksede drinks, og den er i dag den eneste specialiserede cocktailbar i byen. Det er også verdens nordligste cocktailbar! Baren ligger på hotellet, Funken Lodge, og er en selvskreven opholdsplads, når du har tid til overs. Ved baren finder du Peisestuen, som er et samlingspunkt på hotellet. Her kan du finde en hyggelig plads foran pejsen og nyde lidt godt i glasset, mens du deler dagens arktiske eventyr med venner, eller vælge en bog fra biblioteket.

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Road 212-4, 9171 Longyearbyen, Svalbard
  • contactPhoneTelefon
    47 79 02 62 00
  • emailContactE-mail
    info@funkenlodge,com