Medlemskab
Tønsberg

Restauranter og barer i kystbyen Tønsberg

Velkommen til Norges ældste by – Tønsberg. Her kan du nyde mad og drikke ved Tønsbergs havnefront, hvor der er mange restauranter og barer at vælge imellem. Nyd alt, hvad skærgården har at byde på, og saml venner og familie om gode middage.

Udendørsserveringer ved havnen

En times kørsel fra Oslo ligger kystbyen Tønsberg. Tønsberg byder på et hav af restauranter og barer, ikke mindst langs havnepromenaden ved vandet. Her kan du spise frokost på en af udendørsserveringerne, mens du kigger på alle bådene og mennesker, der går forbi. Restauranterne har meget at byde på, lige fra kød- og vegetarretter til fisk og skaldyr. Er du et aftenmenneske? Restauranterne og barerne er også åbne om aftenen.

Skærgårdslivet omkring Tønsberg

Tønsberg er dejlig hele året rundt, men der er ingen tvivl om, at det er en rigtig sommeridyl. Om sommeren modtager Tønsberg mange besøgende, som vil nyde den skandinaviske sommercharme og skærgårdslivet. Nationalparken Færder med sit unikke kystlandskab ligger kun et stenkast fra Tønsberg. Tag på en skøn sejltur i skærgården om dagen for at opleve det smukke miljø blandt klipper, både og hav. Slut derefter af med en middag på en af de mange restauranter ved havnen.

Tønsberg

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference