Medlemskab
The lobby of Clarion Hotel The Edge in Tromsø.

Living Room Bar – hyggelig bar midt i Tromsø

Hvad enten du er i Tromsø for at opleve nordlyset, midnatssolen, det rige kulturliv eller bare er fastboende, så bør du lade turen gå forbi Living Room Bar – et naturligt kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris. Og så er det tilmed hyggeligt!

Føl livet og pulsen fra Tromsø

Living Room Bar ligger helt nede i vandkanten i centrum af Tromsø, nærmere bestemt på Tromsøs største konferencehotel, det moderne Clarion Hotel® The Edge. Living Room Bar ønsker – i lighed med resten af hotellet – at vække din nysgerrighed og lade dig føle livet og pulsen fra byen inden for væggene. Her kan du nyde det gode selskab af nære venner, familiemedlemmer eller kollegaer med noget lækkert i glasset i stilfulde, men samtidig afslappede omgivelser.

Din anden stue?

Living Room Bars ambition er, at du – i hvert fald af og til – skal føle, at du hellere vil være i deres stue end i din egen. I lighed med restauranten, The Social, og Tromsøs eneste skybar, som ligger på taget af hotellet, ønsker baren at være et inspirerende sted, hvor du møder kunst, musik og design, og selvfølgelig andre mennesker. I kombination med den specielle nordnorske natur, du finder i denne by, er det bare med at få fingeren ud og aflægge Tromsø og Living Room Bar et besøg.

Book shelf in the Living Room area at the lobby of Clarion Hotel The Edge.The bar at Living Room Bar in Tromsø.

Living Room Bar

Tromsø

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Lørdag

  12:00 - 00:00

 • Søndag

  15:00 - 00:00

  Middag

  • Mandag - Søndag

   17:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kaigata 6, 9008 Tromsö
 • contactPhoneTelefon
  +47 77 66 84 84
 • emailContactE-mail
  tromso@socialbarbistro.no
 • calendarReservation
  Book nu