Medlemskab
Aerial photo of Quality Hotel Ulstein and surroundings

Populære restauranter og barer i Ulsteinvik

I Ulsteinvik er der en lang tradition for at gå ud at spise, hvilket kan ses på det varierede udvalg af spisesteder i denne idylliske by på Sunnmøre. Smuk natur og lækker mad, kunne det blive bedre?

En række varierede spisesteder

Smukke Ulsteinvik på Sunnmøre byder ikke kun på idyllisk natur, her finder du også en række varierede spisesteder, der har noget for enhver smag, enhver lejlighed og enhver pengepung. Byens lange tradition for at tage ud at spise kan mærkes – her finder du bl.a. norsk/schweizisk mad, sushi og dumplings, egen kaffebar og sportsbar, asiatiske retter, pizza og bagerier. Med andre ord; alle, der er sultne eller tørstige, burde kunne finde deres favorit her!

Tæt på Ålesund

Er god mad i kombination med en fantastisk havudsigt fristende, så kan du bl.a. tage på Pir Bar & Restaurant nede ved kajen. Eller hvad med at tage en tur over til Ålesund, som ligger mindre end 8 km fra Ulsteinvik? I Ålesund, som flere gange er blevet kåret som Norges smukkeste by, finder du også et rigt udvalg af spise- og drinkssteder blandt bygninger, der er lavet i den særprægede jugendstil, der kendetegner byen.

Ulsteinvik

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference