MedlemskabMine bookingerKundeservice
Cosy atmosphere at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

Mødested centralt i Helsingborg

Book nu

Ude efter et skønt sted med god mad og drikke? Velkommen til Living Room på Clarion Hotel® Sea U! Nyd en fantastisk udsigt fra kanten af kajen i Helsingborgs havn, og lad dig blive inspireret af moderne indretning og arkitektur.

Et selskabeligt mødested

Living Room er et levende mødested, som passer til alle lejligheder. Slå dig ned med en varm kop kaffe, bliv inspireret af de forbipasserende, hold et møde og fortsæt derefter aftenen med drinks. Her bydes der frokost med nordiske råvarer og perfekte snacks til din fyraftensøl. Ved aftentid skifter Living Room karakter og bliver et levende sted med DJ, drinks og en dejlig stemning.

Mad møder kunst, arkitektur og design

Elsker du mad og indretning, bliver du både mæt og tilfreds. Dette er et sted, hvor kunst, arkitektur og design deler pladsen med events, chill-outs samt god mad og drikke. Ikke nok med det, her kan du også nyde udsigten over Helsingborgs havn og Øresund, hvilket gør stedet om muligt endnu mere hyggeligt. I sommermånederne er udeserveringen åben, og i de koldere måneder kan du nyde udsigten indrammet af de store vinduer. Velkommen!

Living Room

Relaxed interior at restaurant Living Room in Helsingborg.Sparkling wine at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

Helsingborg

Åbningstider

Frokost

Torsdag: 17:00 - 23:00

Fredag: 17:00 - 01:00

Middag

Torsdag: 17:00 - 23:00

Fredag - Lørdag: 17:00 - 01:00

Adresse

Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg