MedlemskabMine bookingerKundeservice
Cosy atmosphere at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

Mødested centralt i Helsingborg

Book nu

Leder du efter et hyggeligt sted med gode drikke og en livlig stemning? Velkommen til Living Room på Clarion Hotel® Sea U! Nyd en fantastisk udsigt fra kanten af kajen i Helsingborgs havn, og lad dig blive inspireret af moderne indretning og arkitektur.

Et selskabeligt mødested

Living Room er et levende mødested, som passer til alle lejligheder. Slå dig ned med en varm kop kaffe, bliv inspireret af de forbipasserende, hold et møde og fortsæt derefter aftenen med drinks. Ved aftentid skifter Living Room karakter og bliver et levende sted med DJ, drinks og en dejlig stemning.

Kunst, arkitektur og design

Her deler kunst, arkitektur og design pladsen med events, chill-outs og gode drikke. Ikke nok med det, her kan du også nyde udsigten over Helsingborgs havn og Øresund, hvilket gør stedet om muligt endnu mere hyggeligt. I sommermånederne er udeserveringen åben, og i de koldere måneder kan du nyde udsigten indrammet af de store vinduer. Velkommen!

Afterwork & Night Club

Tag vennerne med, og start weekenden på bedste vis i Living Room Bar. Hver torsdag og fredag kl. 17.00-20.00 er der afterwork i Living Room Bar. Skøn musik, gode drikkevarer, festlige snacks, der får gang i stemningen. Hvem ved, måske kommer der også en hemmelig gæst? På weekendaftener forvandles Living Room til en natklub, hvor vores resident DJ Fredrik Stanely har sammensat et lineup af regionens bedste DJ's. Just follow the music!

Living Room

Relaxed interior at restaurant Living Room in Helsingborg.Sparkling wine at restaurant Living Room in Helsingborg.

Living Room

Helsingborg

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 42 40 52 600
 • emailContactE-mail
  cl.seau@strawberry.se
 • calendarBordreservation
  Book nu