Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Sammen kan vi gøre en forskel!

På flere af vores hoteller kan du vælge at takke nej til rengøring af værelset under dit ophold. Med Green Stay sparer vi på energi, vand og brugen af kemikalier - en effektiv måde for os at sammen med dig bidrage til en grønnere fremtid.

Bæredygtigt hotelophold

Hvordan fungerer Green Stay?

Hver gang du som hotelgæst vælger at springe en rengøring over, donerer vi penge til vores Climate Fund. Fonden blev lanceret i april 2022 for at mindske kuldioxidemissioner i vores egen virksomhed, men også for at financiere udviklingen af klimavenliga løsninger i hotelbranchen. Takket være de klemavenlige valg, vores gæster tog i april til decem er 2022, kunne vi donere 17M NOK, hvilket resulterede i totalt 28 investerede projekter for at mindske kuldioxidemissioner i vores hoteller samt støtte til flere startups, som udvikler bæreydgtige løsninger for hotellet.

Få mere information om Green Stay ved indcheckning på respektive hoteller, eller på dit hotelværelse.

Igangværende projekter

Klimaprojekt på vores hoteller

Green Stay har gjort flere spændende projekter mulige for en grønnere virksomhed. På Clarion Hotel® The Hub i Oslo skal 250 m2 solceller installere på hotellets tag, som beregnes at kunne generere 30,000 kWh elektricitet pr. år. Dette indebærer en CO2-besparelse på omkring 11,100 kg pr. år - hvilket kan sammenlignes med næsten fire rejser rundt om jorden i en personbil!

Lige så mange solceller installeres på taget af Quality Hotel™ The Box i Linköping, som beregnes at kunne generere op til 42,000 kWh elektricitet pr. år, hvilket modsvarer 4% af hotellets totale energiforbrug. Projektet beregnes at resultere i en CO2-besparelse modsvarende omkring fem rejser jorden rundt i en personbil - 15,624 kg CO2 pr. år.

Igangværende projekter

Quality Hotel™ Friends i Stockholm skal 280 sensorstyrede blandingsbatterier installeres i bruserne for at spare på vandforbruget. Projektet beregnes at kunne spare 300,000 liter vand pr. år, og kræver mindre energi, siden mindre vand skal varmes op. Dette kommer dermed at medføre en CO2-besparelse på 4,200 kg pr. år. 

Den beregnede CO2-besparelse i disse projekter modsvarer totalt ti rejser jorden rundt i en personbil - og det er kun på tre af vores 28 pågående projekter. Takket være det store engagement fra vores hotelgæster i 2022 kan vi bidrage til en grønnere fremtid.

SAMARBEJDER

I partnerskab med ClimatePoint

Besparelserne gør det muligt at investere udenfor vores egen virksomhed. I partnerskab med ClimatePoint er to fonder blevet sat op: Food & Agrotech og Buildings & Construction. Gennem disse investerer vi i startups og entreprenører, som udvikler bæredygtige løsninger i hotelbranchen, i dag og for fremtiden. 

Vores mål er at være klimeneutrale i vores egen virksomhed, samt nedsætte vores emissioner i vores egen virksomhed med 50% til 2030. Vær med og gør en forskel sammen med os!

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.