Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

For en grønnere fremtid

Her kan du læse om, hvordan vi arbejder på at reducere vores CO2-fodaftryk, både i vores egen virksomhed og i vores værdikæde. Takket være vores Klimafond kan vi arbejde for en grønnere fremtid!

Klimaarbejde

Vores Klimafond

Under 2022 kunde vi donera 17MNOK till fonden, vilket resulterade i totalt 28 investerade projekt för koldioxidminskning på våra befintliga hotell och stöd till ett flertal startups som utvecklar hållbara lösningar för resebranschen.

Gennem vores klimaarbejde reducerer vi klimaaftrykket fra dit hotelophold på flere måder. I april 2022 lancerede vi vores egen Klimafond for at reducere CO2-udledningen i vores egen drift, men også for at finansiere udviklingen af klimavenlige løsninger inden for hotelbranchen. I 2022 var vi i stand til at donere 17 millioner norske kroner til fonden, hvilket resulterede i i alt 28 investerede projekter for CO2-reduktion på vores eksisterende hoteller og støtte til flere startups, der udvikler bæredygtige løsninger til rejsebranchen.

Klimatiltag

Vores Klimafond har gjort flere spændende projekter mulige for en grønnere virksomhed. På Clarion Hotel® The Hub i Oslo skal 250 m2 solceller installere på hotellets tag, som beregnes at kunne generere 30,000 kWh elektricitet pr. år. Dette indebærer en CO2-besparelse på omkring 11,100 kg pr. år - hvilket kan sammenlignes med næsten fire rejser rundt om jorden i en personbil!

Lige så mange solceller installeres på taget af Quality Hotel™ The Box i Linköping, som beregnes at kunne generere op til 42,000 kWh elektricitet pr. år, hvilket modsvarer 4% af hotellets totale energiforbrug. Projektet beregnes at resultere i en CO2-besparelse modsvarende omkring fem rejser jorden rundt i en personbil - 15,624 kg CO2 pr. år.

Igangværende projekter

Quality Hotel™ Friends i Stockholm skal 280 sensorstyrede blandingsbatterier installeres i bruserne for at spare på vandforbruget. Projektet beregnes at kunne spare 300,000 liter vand pr. år, og kræver mindre energi, siden mindre vand skal varmes op. Dette kommer dermed at medføre en CO2-besparelse på 4,200 kg pr. år. 

Den beregnede CO2-besparelse i disse projekter modsvarer totalt ti rejser jorden rundt i en personbil - og det er kun på tre af vores 28 pågående projekter. 

SAMARBEJDER

I partnerskab med ClimatePoint

Besparelserne gør det muligt at investere udenfor vores egen virksomhed. I partnerskab med ClimatePoint er to fonder blevet sat op: Food & Agrotech og Buildings & Construction. Gennem disse investerer vi i startups og entreprenører, som udvikler bæredygtige løsninger i hotelbranchen, i dag og for fremtiden. 

Vores mål er at være klimeneutrale i vores egen virksomhed, samt nedsætte vores emissioner i vores egen virksomhed med 50% til 2030. Vær med og gør en forskel sammen med os!

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.