Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hvordan arbejder vi for mangfoldighed?

Vi er 16.500 medarbejdere, kommer fra 170 forskellige land. Uanset hvilken erfaring du har, hvor du kommer fra, hvad din fysiske formåen er, eller hvem du elsker, er der plads til dig i Strawberry. Læs mere om vores mangfoldighedsprojekt.

Mangfoldighedsråd

Omfavner mangfoldighed - for et bedre liv og en bedre fremtid

For at vores medarbejdere kan føle sig set og hørt, er vi nødt til at lytte til dem. Derfor lancerede vi i 2023 et internt mangfoldighedsråd, der skal træffe strategiske beslutninger og give feedback på, hvordan vi kan gøre vores organisation endnu bedre!

Rådet består af en blandet gruppe af forskellige nationaliteter, aldre, køn, baggrunde og funktionsvariationer. Mangfoldighedsrådet skal hjælpe os med at være på forkant med udviklingen, men også med at skabe arbejdspladser, der virkelig afspejler mangfoldigheden i det omgivende samfund.

Om mangfoldighedsrådet
Strawberry & Pride

Vi er stolte af at være en af hovedsponsorerne til Pride 2023

Upplev Pride i Norden. For os er det en selvfølge, at alle er lige værd. Derfor sponsorerer vi Pride 2023 i Norden. Oplev Pride med os i KøbenhavnOslo, Stockholm, Gøteborg og Helsinki og i flere byer, hvor vi findes. Se alt om Pridefestivalerne, paraderne, vigtige begivenheder og læs Petter A. Stordalens ord om hvorfor Strawberry sponsorerer Pride!

Læs alt om Pride
Samarbejde med Samhall

Rekrutteringsudfordringen

Vi har siden 2015 opretholdt et nationalt samarbejde med Samhall i Sverige. Samhalls opgave er at skabe et udviklende arbejde for personer med forskellige funktionsnedsættelser. Deres medarbejdere er ofte mennesker med en svag tilknytning til arbejdsmarkedet, men som gennem Samhall matches til det rigtige job ud fra deres personlige forudsætninger. Strawberry bidrager med praktikpladser og rekrutterer nye medarbejdere via Samhall.

I 2017 deltog vi i Samhalls "Rekrutteringsudfordring" med det mål at rekruttere et større antal nye medarbejdere.

Kokkeprojektet Kjøkkenveien

Jobsøgende får en ny chance i vores hotelkøkken

Vi er en virksomhed, der elsker at tænke nyt! Med inspiration fra et svensk projekt begyndte vi i foråret 2016 et samarbejde med den norske arbejdsformidling, NAV, og Folkuniversitetet Sør-Øst. Kandidaterne var jobsøgende hos NAV, og efter 6 måneders teoretisk og praktisk oplæring var de klar til at arbejde som køkkenassistenter. Af alle deltagere gik 50% videre til en ansættelse. Vi har også flere projekter rundt om i Sverige, hvor arbejdsløse får en kokkeuddannelse via arbejdsformidlingen eller kommunen. Vi bidrager med praktikpladser og praktisk træning inden for faget og branchen. Omtrent 30% får arbejde hos os efter endt uddannelse.

Læs mere og se film om Kjøkkenveien hos NAV
En arbejdsplads for alle

Udmærkelse som Sveriges mest LGBT-venlige arbejdsplads

I 2016 blev Nordic Choice Hotels (nu Strawberry) kåret til Sveriges mest LGBT-venlige arbejdsplads. Det skete som følge af vores ambitiøse arbejde for lige rettigheder og muligheder, uanset seksuel orientering, kønsidentitet og kønsudtryk. LGBT-prisen er siden 2011 blevet uddelt af Unionen.

På billedet ser vi Ann Ekengren, People & Culture Manager Sweden & Finland, Susanna Ståhl, Director of Operation Sweden & Denmark Quality Hotels, og Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication. Clarion Hotel, tager imod udmærkelsen.

”Ringer i Vannet”

Rekruttering med et bredere overblik

I Norge samarbejder Strawberry med "Ringer i Vannet", som er en rekrutteringsstrategi i regi af Næringsliveds Hovedorganisasjon, NHO. Med samarbejdet styrker vi virksomhedens arbejde med at hjælpe personer uden tilknytning til arbejdsmarkedet. Det kan være personer med fysiske eller psykiske problemer, og som ikke har det lige så let som andre. Aftalen med Ringer i Vannet er etableret på mange af vores hoteller, og vi ser, at rekrutteringsstrategien rent faktisk fungerer i praksis.

Talentjagt på Clarion

Talent er mere end et stykke papir

Vi tror på, at en fantastisk service ikke altid behøver at handle om et fantastisk CV eller mange års erfaring, men snarere om personlighed og kreativitet i mødet med vores gæster. Flere gange har Clarion Hotel arrangeret en talentjagt, hvor alle, som ønsker det, får mulighed for at komme til en audition og vise, hvad de kan på max. 2 minutter. Det spiller ingen rolle, om man har erfaring eller ej. I løbet af disse 2 minutter skal man give en kort præsentation af sig selv og fortælle om sine værdier, meritter og talenter, ligesom man skal fortælle, hvorfor man er den rigtige person til jobbet. Alle er velkomne!

Vil du vide mere?

WeCare er vores sociale ansvarlighedsarbejde

Vil du vide mere om, hvilke andre områder der satses stort på inden for Strawberry? Klik på knappen, og så kommer du tilbage til startsiden!

Til startsiden for WeCare
3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.