Medlemskab
View of the harbor in Helsingborg.

Skønne spadage ved havet i Helsingborg

Intet slår en dag i spaen eller en spaweekend, når du har brug for et afbræk fra hverdagen. Planlægger du et besøg i Helsingborg? Lad din krop slappe af i saunaen, eller tag en afslappet svømmetur i poolen. Du bestemmer selv, hvordan du ønsker at slappe af.

Perfekt efter en dag med opdagelse

Rejser du med børnene? Planlægger du en sjov tøsetur, eller skal du og din partner ud på en romantisk weekend? Et besøg i et spa- eller afslapningsområde er en aktivitet, som værdsættes af de fleste. Og efter en dag i byen eller et besøg på en af Helsingborgs mange attraktioner er det skønt at kunne slappe af på et hotel med relax- eller spaområde. Bad i poolen, blødgør muskler og led i saunaen eller forkæl dig selv med en behagelig helkropsmassage.

Tagpool med udsigt over hav og by

I Helsingborg er der flere typer spaoplevelser, du kan vælge imellem, og du vælger selv, hvor længe du vil blive. Nogle gange kan en dagspakke være nok til at få ladet batterierne op, mens der andre gange skal lidt mere til. Tjek gerne Clarion Hotel® Sea U, hvor du kan booke et spaophold! Her finder du en tagterrasse med pool, hvor du får en fantastisk udsigt over havet og byen.

Helsingborg

Spa og relax