Medlemskab
People in spa robes at Selma City Spa in Uppsala.

Jacuzzi og behandlinger – Selma City Spa Uppsala

Book nu

Hvad med et dejligt spaophold midt i Uppsala? Det er muligt på det hyggelige og moderne spakompleks Selma City Spa. Det er din oase i hverdagen, hvor du kan tage en dukkert i jacuzzien, varme op i saunaen eller bare nyde den hyggelige feststemning ved fredagens middelhavsinspirerede poolparty!

Alt for en afslappende dag i Uppsala

På Selma City Spa i Uppsala er det muligt at nyde boblepoolen, saunaer og masser af behandlinger – eller slet ingenting. For måske er det lige præcis dét, som du har brug for efter en lang uges arbejde og hverdagsrutiner? Sæt dig ned i den indbydende spalounge med lidt frugt og noget godt at drikke, så du kan nyde den harmoniske atmosfære.

Invitér dine venner på poolklub

Hvis du leder efter en god kombination af ro og lidt mere puls, bør du helt sikkert booke dig ind i spaen på en fredag. Så bliver du nemlig inviteret til et middelhavsinspireret poolparty med god musik, lækker mad, tropiske drinks og en rigtig skøn stemning. Det er et perfekt sted for dig og vennerne, der vil have lidt kvalitetstid, eller til et anderledes fyraftensarrangement! Hvorfor ikke forlænge spaoplevelsen og booke et værelse på hotellet? Clarion Hotel® Gillet er det perfekte hotel!

Jacuzzi indoor at Selma City Spa in Uppsala.People in the pool at Selma City Spa in Uppsala.People in spa robes at Selma City Spa in Uppsala.Face treatment at Selma City Spa in Uppsala.Staff at Selma City Spa, Clarion Hotel Gillet smiling at the camera

Selma City Spa

Uppsala

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala
 • contactPhoneTelefon
  +46 18 68 18 17
 • emailContactE-mail
  selmacityspauppsala@strawberry.se
 • calendarReservation
  Book nu