Sveriges nationalarena, som i dag hedder Friends Arena, skifter officielt navn til Strawberry Arena 12. juli 2024. Mange har et forhold til arenaen – enten har de grædt glædestårer over yndlingsartistens smukke stemme eller heppet på deres fodboldhold sammen med vennerne. Stærke følelser vil fortsat fylde arenaen – uanset navnet!

Strawberry Arena

Red Carpet

Få adgang til eksklusive oplevelser og tilbud – hele året rundt.

I januar, under den årlige vinterkonference for medarbejderne, afslørede Petter A. Stordalen, at Strawberry ville tage et nyt og spændende skridt på sin rejse. Den nuværende partner Swedbanks aftale med arenaen var ved at udløbe, og Strawberry fik derfor tilbuddet om at blive en ny navnepartner. For os betyder det en mulighed for at tilbyde et endnu større udvalg af oplevelser.


Et mødested for de store oplevelser


Arenaen ligger i Solna nord for Stockholm og har i mange år været et mødested, hvor folk samles for at se deres yndlingsfodboldspillere score mål eller høre artister som Taylor Swift synge sange fra sit nye album. Mange har desuden været så heldige at overvære et eller flere legendariske shows.


People at concert_16_9 (updated)Strawberry Arena sætter følelser i bevægelse!


Arenaen er ganske enkelt et mødested, hvor man kan opleve en følelse af fællesskab, sammenhold, glæde og varme. Ja, man kan godt sige, at det er meget mere end bare en arena, og det fortsætter selvfølgelig efter navneskiftet. De nervepirrende fodboldkampe, de verdensberømte sangstemmer og de underholdende shows vil fortsat fylde alle områder af arenaen.


Hoteller i nærheden af Strawberry Arena


Skal du til Stockholm for at se en koncert, fodboldkamp eller et andet event i Strawberry Arena, men ved endnu ikke, hvor du skal overnatte? Du behøver ikke lede længere – du finder nemlig flere hoteller i nærheden, to af dem ovenikøbet lige ved siden af arenaen!


Quality Hotel™ Friends (som skifter navn til Quality Hotel™ Strawberry Arena) ligger lige ved siden af og er et oplagt valg, hvis du foretrækker så kort gåafstand som muligt. Hvis du hellere vil have en lille gåtur på 2 minutter, finder du Comfort Hotel® Solna et stenkast derfra.


Superior room QH FriendsAlt er tilrettelagt for at lade aftenens oplevelse fortsætte ind i drømmeland på Quality Hotel™ Strawberry Arena lige ved siden af arenaen.


Comfort Hotel Solna standard room_16_9Denne seng ligger kun 2 minutters gang fra Strawberry Arena.


Hvis det frister at bo på et hotel i Stockholms centrum (hvor vi tilbyder flere hoteller), er det supernemt at tage sig til arenaen – kun 7 minutter med toget, så er du der!


Få adgang til mange eksklusive oplevelser


Psst…! Husk at booke dit hotel i god tid før store events. Arenaen har plads til helt op til 65.000 besøgende, og hotelværelser i nærheden er meget populære i forbindelse med store fodboldkampe, koncerter og events. Hvis du er medlem i Strawberry og har Red Carpet aktiveret (helt gratis), får du adgang til spændende og eksklusive events rundt om i hele Norden – både på Strawberry Arena og andre steder. Du nyder også adgang til koncertbilletter og hotelværelser til store events før alle andre. Og vidste du, at du altid får Fast Track-indgang til arenaen – uanset hvor du har købt dine billetter? Noget at overveje, med andre ord!


People smiling_16_9Gå hjem med et smil på læben efter en fuldendt oplevelse i Strawberry Arena.


Velkommen til det, der snart forvandles til Strawberry Arena!

Red Carpet

Få adgang til eksklusive oplevelser og tilbud – hele året rundt.