Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™

Quality Hotel er en af Nordens største hotelkæder med over 60 hoteller i Sverige, Norge og Danmak. Alle hoteller er også ISO 14001øcertificerede. Check ind med et smil på læben og nyd levende og farverige øjeblikke.

Konferencer, møder og events

Quality Hotel tilbyder vi de bedste forudsætninger for succesfulde møder og events. Med vores store, mellemstore og små lokaler er intet event for lille eller for stort. Hos os indeholder alle møder softice og popcorn – kom som kollega, tag afsted som ven!

God mad fra grunden i afslappet miljø med Seasons og Brasserie X

Krævende dage kræver en god frokost med Seasons. Vi brænder for lokalproducerede og økologiske råvarer, og synes det er vigtigt med grønne, friske og ikke mindst lækre retter, som tager hensyn til miljø og madspild. I vores restaurantkoncept Brasserie X spiser du god mad, tilberedt fra grunden i afslappet atmosfære. Kom alene eller i en gruppe – hos os trives du uanset selskab.

Åben døgnet rundt i Lounge24 – vores lobbyshop

Er du en natugle, syvsover eller morgenfrisk og har lyst til noget? Det spiler ingen rolle, hvornår på døgnet det er. Du kan altid får noget i maven i Lounge24, som er vores selvbetjeningsshop.  

Hotel med fornøjelser og aktiviteter for kollegaer og grupper 

Arrangér en konference, stor fest eller kickoff med os! Oplevelser er vigtige for os, ligesom latter og fornøjelser. Q-Zone er et socialt samlingspunkt for alle! Spil shuffleboard, foozball eller læn dig tilbage med en drink, et selskabsspil eller en bog.

Børnevenlige hoteller

Under sommeren tager vi ekstra god hånd om vores små gæster og familier. Vi kalder det Børnenes SommerKonceptet Børnenes Sommer tilbyder flere spændende aktiviteter for børnefamilie. Selvfølgelig indgår gratis is!

Udgangspunkt for både cityrejsende og fjeldvandreren

Vores hoteller findes både i bymidter samt forstade og destinationer, der ligger nærmere naturen. Du vælger udgangspunktet for din rejse. Skal du vandre i fjeldende, tage på ferie i skærgården, besøge familien i en mindre by eller tage på en storbyweekend? Vi findes, hvor du vil bo.

Læs mindre
62 hoteller i

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.