Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™

Quality Hotel™ er den levende, farverige erindringsbog. Vi gør alt for at sikre, at vores gæster kan fylde side efter side med oplevelser og øjeblikke, som de deler med familie, venner eller kolleger. Her ankommer gæsterne til et dækket bord.

Konferencer, møder og events

Et møde mellem to kolleger, der inspirerer hinanden til nye, geniale ideer, eller mødet, hvor hundrede arbejdskammerater pludselig deler den samme vision. Det er først, når mennesker mødes, at magien opstår, og det er disse øjeblikke, vi brænder for.

Vi leger ikke konferencehotel. Eller, jo - det gør vi!

Med vores store, mellemstore og små lokaler tilbyder vi de bedste forudsætninger for vellykkede møder og events. Vi ved, hvor vigtigt det er med oplevelser, grin og fornøjelser, og derfor inkluderer alle møder både softice og popcorn. Hvis du vil sikre dig, at den gode stemning fortsætter, længe efter at mødet er slut, kan I forsætte videre til vores Q-zone, hvor I kan spille shuffleboard, bordfodbold eller bare læne jer tilbage med en drink.

Restaurant eller din anden stue?

Arbejde eller hygge? Det er op til dig. I vores restauranter er der plads til både gode diskussioner og hyggelige øjeblikke, med gamle venner eller nye ansigter. For lad os se det i øjnene, selvom vi nyder lidt egentid, er vi alle sociale væsener, der elsker følelsen af at høre til, og det er præcis den følelse, du vil opleve i vores restauranter.

Åbent døgnet rundt i vores lobbybutik

Er du en natteravn eller en morgenfugl, der har lyst til noget lækkert, eller har du bare glemt noget derhjemme? Så finder du måske løsningen i vores butik i lobbyen, som du kan slå et smut forbi på alle tider af døgnet.

Familiens hotel

På Quality Hotel™ kan du og hele familien føle jer hjemme - ja, selv hunden er velkommen! Ved check-in får alle børn en velkomstgave, og alle vores restauranter har desuden en børnemenu. På flere hoteller kan du også møde Lollo & Bernie om sommeren og i udvalgte ferier.

Godt udgangspunkt for både storbyrejsende og bjergvandrere

Vores hoteller ligger både i bycentre, såvel som i nabolag og på mere naturskønne destinationer. Du vælger selv udgangspunktet for din rejse. Skal du på vandretur, på ferie i skærgården, besøge familien i en mindre by eller på storbyferie? Det er et Quality Hotel™ lige der, hvor du vil bo.

Quality Hotel™ er en af Nordens største hotelkæder med over 60 hoteller i Sverige og Norge. Alle hoteller er ISO 14001-certificerede. Tjek ind med et smil på læben, og nyd de livlige og farverige øjeblikke.

Læs mindre
64 hoteller i

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.