Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel The Reef Frederikshavn ,  Danmark

Quality Hotel The Reef

Frederikshavn,  Danmark

Det er rigtigt! I Frederikshavn kan du tjekke ind i et tropisk univers med caribisk varme. Quality Hotel™ The Reef ligger nær havnen og i køreafstand af sommerfavoritterne Skagen og Aalborg. Her kan du svømme rundt i badelandet til lyden af troperne.

Quality Hotel The Reef 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Dagdrømmer du også om caribisk varme, kolde drinks og en tropisk atmosfære? Så er det heldigt, at du ikke behøver at tage længere væk end til Frederikshavn for at opleve lidt caribisk stemning. Quality Hotel™ The Reef er fyldt med fantastiske oplevelser for både store og små.

Eventyrligt vandland

I vores eventyrlige badeland finder du palmer og klipper omgivet af en tropisk atmosfære, som vil få smilet frem hos hele familien. Prøv den 80 meter lange vandrutsjebane, kæmp mod strømmen i kanalerne, eller dyk ned i den 3,5 meter dybe pool. Hele året rundt kan du bade under åben himmel i hotellets opvarmede pool, slappe af i spaen eller slikke sol på soldækket hele sommeren.

Uden mad og drikke...

Efter en sjov tur i vandlandet er vi klar til at servere fantastisk mad i restauranterne Calypso og Det Gule Pakhus. Hvis du har lyst til en kold drink og en snack, har hotellet ikke mindre end tre barer at vælge imellem.

Central beliggenhed

Vores hotel ligger centralt i Frederikshavn, tæt på havnen og stranden. Når du bor på vores hotel, er du også tæt på mange af de nordjyske attraktioner som smukke Skagen, Hirtshals og Aalborg. Du kan også forkæle familien med en sjov dag i Nordsøen Oceanarium eller Fårup Sommerland – alt sammen inden for køreafstand fra Quality Hotel™ The Reef.

Kontakt

  • Tordenskjoldsgade 14 9900 Frederikshavn , Danmark

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.