Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel®

Comfort Hotel® giver dig det, du behøver – uden overflødige detaljer. På vores hoteller i Norden og Litauen tilbyder vi en fremragende beliggenhed, en kompetent service, urbant design og stor respekt for miljøet. Alt sammen til en fornuftig pris.

Supercentral beliggenhed

Med Comfort Hotel® bor du der, hvor det sker! Du får den bedste beliggenhed i city og naturligvis til en attraktiv pris. Vi er stolte over at kunne guide dig frem til byens små perler og seværdigheder.

Bar + reception = Barception

Comfort Hotel satser på lækre og enkle menuer, der er gode for både krop og miljø. I Barceptionen finder du både frokost, aftensmad, snacks, kaffe og andet godt. Hotellets morgenmad er en hybrid mellem den klassiske morgenmadsbuffet og en cafémorgenmad. Vi er miljøbevidste og sørger for at dække op med lige præcis det, du behøver, uden overflødige detaljer.

Lazy Sundays – lange morgenmåltider og sen check-out

Det er ikke kun derhjemme, at du kan nyde de lange søndagsmorgener. Med byen som udgangspunkt kan det være rigtigt skønt med en lang morgenmad samt sen check-out. Om søndagen kan du tage den med ro og nyde vores morgenmad helt frem til kl. 11:00, og sidste frist for check-out er såmænd først kl. 18:00, så du har oceaner af tid!

Comfort Hotel Xpress – endnu mere for pengene

På vores Comfort Xpress-hoteller har vi fjernet morgenmadsbuffeten. Du bestemmer, hvad du vil spise og betale for. Køb i stedet en chiabudding, grød eller en morgenmadspose i vores Deli – eller spring morgenmaden over. For at holde vores priser så lave som muligt og skåne miljøet mod unødigt ressourcespild rengøres dit værelse kun hver fjerde nat under dit ophold. Daglig rengøring og ekstra håndklæder kan naturligvis bestilles i vores Barception mod et lille ekstrabeløb.

Læs mindre
42 hoteller i

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.