Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Vesterbro København ,  Danmark

Comfort Hotel® Vesterbro

København,  Danmark

Du får valuta for dine penge på Comfort Hotel Vesterbro, i hjertet af København. Hotellet ligger få hundrede meter fra Københavns Hovedbanegård og Tivoli, mens du kan nå kvarterets hippe butikker, restauranter og klubber til fods.

Comfort Hotel® Vesterbro 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Vesterbro

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Fra Københavns Hovedbanegård er der blot 500 meter hen til Comfort Hotel Vesterbro. Vores hotel ligger på Vesterbro, ét af byens mest trendy og bedst beliggende kvarterer. Få minutters gang fra hotellet finder du en lang række hippe barer, restauranter og butikker. Når du booker vores hotel, kan du som bonus benytte vores trådløse internet uden ekstra omkostninger.

Københavns mest trendy bydel
Comfort Hotel Vesterbro ligger på Vesterbrogade i Københavns mest trendy bydel, Vesterbro. Nedslidte 60’er-boliger prægede tidligere bybilledet, men bydelen er nu blevet en skøn oase. Vesterbrogade er en af hovedstadens mest livlige gader med restauranter, barer og små torve, og er du til shopping i København, skal du helt sikkert forbi Vesterbro.

Det hippe Kødbyen
København har sit helt eget Meatpacking District. Området hedder Kødbyen, selvom slagterne for længst er sendt ud bygningerne, der nu huser kreative gallerier, økologiske caféer og populære klubber. Er du ikke fan af disse hippe miljøer, kan du altid vende blikket mod ægte danske perler som røde pølser og smørrebrød i Tivoli samt Strøget, der ligger få hundrede meter fra Comfort Hotel Vesterbro. Her kan du læse mere om København.
 
XXL værelse
Rejser du med vennerne eller er I en større familie, så har vi et rigtig rummeligt værelse med 8 sengepladser - vores XXL værelse.  Værelset er møbleret med 2 enkeltsenge på 90 cm i bredden og 2 køjesenge med dobbeltseng (140 cm) i nedre køje og enkeltseng (90 cm) i øvre køje. Værelset er også udstyret med en sofa samt bord med 8 stole, TV, garderobe og bagagehylde. Det har 2 badeværelser, som begge har badekar. Dette værelse kan kun bookes direkte via vores bookingafdeling på +45 3378 8050 eller booking.vesterbro@strawberry.dk

Bar
Kom forbi vores Barception og nyd en kold øl, drink eller et lækkert glas vin.

Konferencefaciliteter
Comfort Hotel Vestebro er et oplagt valg, hvis du søger et billigt hotel i København til konferencer og events. Vores hotel ligger centralt, ganske tæt på Københavns Hovedbanegård, og det er derfor nemt for deltagerne at nå frem til hotellet. Vi er klar til at afholde konferencer for opp til 36 deltagere.

Det får du med i prisen
Når du bor på Comfort Hotel Vesterbro, kan du altid surfe på nettet uden ekstra omkostninger. Og psst - på søndage har du dit værelse helt frem til kl. 18.00, kvit og frit, så lad os chille sammen!

Rengøring af værelse

For at være gode mod planeten, rengør vi dit værelse hver fjerde dag under dit ophold.

Kontakt

  • Vesterbrogade 23 - 29 1620 København , Danmark

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus/tog/S-tog
Stå af ved Københavns Hovedbanegård.

Fra Københavns Lufthavn
Tag Øresundstoget mod Københavns Hovedbanegård. 

Fra Malmø Lufthavn
Tag lufthavnsbussen til Malmø C. Skift her til Øresundstoget mod Københavns Hovedbanegård.

Med taxi
Vi anbefaler dig at ringe til +45 35 35 35 35

Om Comfort Hotel Vesterbro

Antal hotelværelser
400 værelser

Antal konferencelokaler
4 lokaler, max. 50 personer

Afstand til lufthavn
Københavns Lufthavn: 8 km
Malmø Lufthavn: 31 km, ca. 30 minutter i bil

Afstand til offentlig transport
Togstation: Københavns Hovedbanegård, 550 meter, fem minutter til fods

Fra Københavns Hovedbanegård kan du enten tage en shuttlebus eller Øresundstoget mod Københavns Lufthavn eller Malmø C.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.