MedlemskabMine bookingerKundeservice

Destination

Det største og luneste smil i Oslos hotelverden

Palita Sivertsen byder alle velkommen med et stort smil og tilbyder gerne at tage billeder af gæsterne. Efter at have været mange forskellige steder gennem sin karriere fik hun chancen på Comfort Hotel® Børsparken i Oslo. Her har hun vundet priser og anerkendelse for sit arbejde.

 • Stedet vrimler med forretningsfolk, pensionister og grupper af unge fyre, der er på tur til Oslo. Alle vil have æg, bacon, kaffe og frugt. Og alle glæder sig til en ny dag med forårsstemning i hovedstaden, der myldrer med liv.

 • Det er nemt at miste overblikket over morgenmadsserveringen, men det sker aldrig på Comfort Hotel® Børsparken. Som en hvirvelvind suser Palita rundt mellem bordene, skænker kaffe op, skærer frugt, serverer bagværk og holder skarpt øje med alles behov.

 • Midt i alle opgaverne tager hun sig tid til hver enkelt gæst, så alle oplever at få hendes fulde opmærksomhed. Det er en del af hendes personlige filosofi.

 • "Jeg smiler med kunderne hver dag. Det er sundt for hjertet at smile," griner Palita. Måske ikke overraskende stammer Palita Sivertsen oprindeligt fra smilets land – Thailand.

 • Hun mødte sin mand online, og i 2001 flyttede hun til et snefyldt og koldt Norge. Her blev sproget hurtigt en hindring. Løsningen blev at skrive en thailandsk-norsk ordbog sammen med sin mand.

 • Det omfattende og detaljerede værk med lyserødt omslag fås nu hos alle større boghandlere i landet.

 • Efter flere år i forskellige midlertidige stillinger på et jobmarked, der var både forvirrende og krævende, fik Palita endelig job hos Børsparken gennem den private jobformidling OsloKollega. Hun blev hurtigt populær på Comfort Hotel® Børsparken.

 • "Hun tager sig af sine kolleger, som om de var hendes egne gæster," fortæller morgenmadschef Per Persson.

Plads til alle

Strawberry lægger vægt på mangfoldighed og har et klart princip: Uanset hvor meget erfaring du har, hvor du er i livet, din baggrund, eller hvem du elsker, er der en plads til dig hos Strawberry.

Det har uden tvivl været til stor gavn for Comfort Hotel® Børsparken. I lobbyen har der udviklet sig et jovialt og venskabeligt forhold mellem Palita og to svenske damer, der er på kunstudflugt i Oslo. De er her for at opleve Nationalmuseet og Operaen, men først poserer de med stor fornøjelse for et billede. Fotografen er Palita.

"Jeg går altid rundt og spørger, om jeg skal tage billeder af gæsterne," forklarer hun.

Derefter suser Palita videre til et andet bord, hvor morgenmadsmenuen omhyggeligt gennemgås. Stemningen er upåklagelig, og hun rydder kopper og tallerkener med den ene hånd, mens hun med den anden gestikulerer for at vise gæsterne, hvordan de scanner deres QR-kode.

Morgenmadschefen, Per, er utvetydig i sin beskrivelse af Palitas engagerede indsats.

"Hun er utrættelig, pligtopfyldende og er helt suveræn, når det kommer til kundeservice. Du kunne ikke ønske dig et bedre menneske."

 • Prisvinder

  Støvet har lagt sig efter morgenbuffeten, og gæsterne er på vej ud i forårssolen. Palita har netop trillet en bakke med brugte kaffekopper ud i køkkenet og holder en velfortjent pause.

 • Hun taler lidenskabeligt om sine døtre Aurora og Linnea og fortæller, at den ældste snart får sit kørekort, mens hun arbejder som svømmelærer. Hun ser optimistisk på fremtiden.

 • Hun blev for nylig udnævnt til "kvartalets medarbejder", hvilket blev fejret med blomster og champagne.

 • "Jeg bliver her for evigt," siger hun med et bredt smil… eller et bredt รอยยิ้ม ifølge den thailandsk-norske ordbog.

Woman pouring up coffee to hotel guests.The facade of Comfort Hotel® Børspark.Woman reading a dictionary at a restaurant.

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo

Seneste indlæg