Når vi skal opsummere Stockholm Pride og EuroPride 2018, kan vi konstatere, at festivalen havde flere besøgende end nogensinde før, og at kærlighed og frihed for alle endnu en gang var omdrejningspunktet.

stockholm-pride-parade-featured.jpg
Stockholm Pride Parade

– 600.000 stockholmere samlede sig langs gaderne og hyldede det farverige, højlydte og kærlighedsfulde optog, som gik gennem byen, fortæller MingelMartin, som hjælper os med at opremse højdepunkterne fra årets Pride i Sveriges hovedstad.


”En fantastisk følelse”


Martin ”MingelMartin” Edlund er 33 og arbejder på Clarion Hotel® Stockholm.

Derudover er han også på vej til at blive en stor profil på Stockholms partyscene. Under EuroPride i Stockholm og Gøteborg stod han for en række events og deltog samtidig i begge parader. Martin er en rigtig Pride-elsker, og for ham er det helt naturligt at støtte op om festivalen:


– Jeg elsker alt ved Pride. Atmosfæren, menneskerne, farverne, kærligheden og festerne. Det er så utroligt skønt, og når man har mulighed for at bidrage til en fest for kærlighed og ligeværdighed, er det vigtigt for mig, at man støtter op om projektet, fortæller Martin.


MingelMartin. Foto: Privat


Flere fejrede kærligheden end nogensinde før


Årets Pride var ingen undtagelse. I år slog man desuden også deltagerekord:

– Det var helt magisk som altid, og i år havde man desuden flere deltagere end nogensinde før. Det er en fantastisk følelse at opleve 600.000 stockholmere samles langs gaderne og hylde det farverige, højlydte og kærlighedsfulde optog, som bevæger sig gennem byen. Man bliver så utroligt stolt over byen, Sverige og alle de fantastiske mennesker, som findes her!


”Vi har vist, hvor vi står”


Martin er stolt over at arbejde for Strawberry, der er en af Prides største sponsorer.


– I disse tider er det måske vigtigere end nogensinde før, at en virksomhed viser, at man går ind for mangfoldighed og ligeværdighed for alle. Med vores fantastiske slogan ”Room for All” har vi virkelig vist, hvor vi står, og at vores dør er åben for alle, siger Martin og fortsætter:


– Jeg ser det som en selvfølge at engagere mig og vise, at vi virkelig gør dette med hjertet og ikke ”bare” som endnu et punkt på dagsordenen eller lignende.


Om MingelMartin


Navn: Martin Edlund
Alder: 33
Bopæl: Fruängen i Stockholm
Familie: Lillesøster, mor og far. Har derudover nogle fantastiske venner, som betragtes som familie.
Rolle hos Strawberry: MingelMartin og Inhouse Sales på Clarion Hotel Stockholm.
Antal Prideparader: Utallige som tilskuer, men kun 4 optog i paraden.


De bedste billeder fra Stockholm Pride 2018


Stockholm Pride 2018 arrangerede sammen med West Pride i Gøteborg det store event EuroPride. Stockholm Pride er Skandinaviens største Prideparade, og i år rundede paraden tæt på 600.000 tilskuere og ikke mindre end 55.-60.000 (!) deltagere i 250 vogne. Se en billedserie fra Prideparaden den 4. august nedenfor!


 a
Strawberry – stolt partner til Pride


Hos Strawberry er du velkommen lige som du er. Vi er overbeviste om, at vores gæsters og medarbejderes forskelligheder bidrager til at skabe unikke hoteloplevelser og magiske møder. Mangfoldighed gør os bedre. Vores dør står altid åben.


Her findes der plads til alle.
Læs alt om Pride og Strawberry