Medlemskab

Bar & restaurant

Norden møder Centraleuropa på NÒR – byens nye restaurantkoncept

Med den ene fod i Nordens madhistorie og den anden i den moderne centraleuropæiske madkultur har det nye koncept NÒR gjort sit indtog på restaurantscenen. Vælg frit fra en fantastisk a la carte-menu, eller lad kokken bestemme for dig – måske forelsker du dig i en gammel klassiker? Men lad os først fortælle dig mere om byens (eller rettere: flere byers) nye restaurantperle.

Two friends having dinner by the bar at restaurant NÒR.
 • Kender du den der følelse, man får om fredagen? Når nysgerrigheden, spændingen og forventningen bobler indeni.

 • Det er ingen fremmed følelse, når du besøger vores nye restaurantkoncept NÒR, uanset om det er fredag eller ej.

 • Her serveres vores mest kendte klassikere, krydret med en stor dosis mod, i en livlig og tempofyldt atmosfære.

 • Hvis du ikke allerede har en fredagsfeeling, når du kommer, så søger vi for, at du snart er i rette stemning!

En hyldest til det nordiske køkken

På brasserie NÒR kan du forvente det bedste fra to tidsepoker. Her møder du en menu fuld af klassiske nordiske retter tilberedt på en opdateret og moderne måde. Kombinationen af det nordiske køkken og nye centraleuropæiske påvirkninger gør NÒR til en helt unik madoplevelse. Måske vil du smage en ny version af Toast Pelle Janzon? Eller hvorfor ikke overraske dine smagsløg med uventede og spændende kombinationer som rødbede, hindbær og lakrids – alt sammen på samme tallerken? Her spiller råvaren hovedrollen. Menuerne er baseret på den nordiske skov og jord og afspejler sæsonens fremtrædende ingredienser.“Mad og drikke er ekstremt vigtigt, når rejsende vælger hotel, og når lokalbefolkningen beslutter sig for at tage et hotel til deres hjerter. Inspirationen til NÒR kommer fra gæsterne og deres ønsker, men der er tilføjet et strejf af madtrends, som vi ser vokse i hele verden. Her kommer det bæredygtige og lokalt producerede ind i billedet”, siger Fredrik Blomberg, SVP Food & Beverage Strawberry.Hvis du har svært ved at vælge fra a la carte-menuen og godt kan lide at prøve nye ting, kan du læne dig tilbage og lade kokken bestemme. På nogle af vores restauranter kan du nemlig vælge Chef's Choice, som omfatter en forret, hovedret og dessert – alt sammen nøje udvalgt og sammensat af kokken.

Colorful drink at restaurant NÒR.
 • Bredt vinudvalg og spændende cocktails

  Retterne ledsages af et bredt udvalg af europæiske vine, der tager dig med på en inspirerende smagsrejse, uanset om du vælger at kombinere dit måltid med et smut til Frankrig, Italien, Spanien eller Tyskland.

 • Sørg for at tage imod tips fra vores serveringspersonale – de ved alt om, hvilke retter der passer bedst til hvilken vin.

 • Hvis du ikke er nogen vinfantast, kan du være helt rolig. NÒR er mester i cocktails. Her hyldes nemlig nogle af verdens bedste cocktails, som selvfølgelig også er lavet med nordiske ingredienser.

 • For dig, der ønsker et alkoholfrit alternativ, laves de mindst lige så gode som mocktails.

Fejring, afterwork og alt derimellem


Madoplevelsen rækker ud over din tallerken. Din anden stue? Ja, det er en perfekt beskrivelse af restaurantkonceptet. Du er velkommen her når som helst, uanset anledningen. Måske du vil nyde noget godt i glasset sammen med kollegerne, fejre noget særligt med dine kære eller starte weekendens festligheder – NÒR er et fremragende valg uanset lejligheden.

Colorful food served at restaurant NÒR.
 • Her bliver du mødt af en afslappet atmosfære og en livlig stemning, der sætter et fredagsstempel på alle dage i ugen.

 • Både menuen og omgivelserne gør ganske enkelt restauranten til et perfekt sted for alle typer møder, folk i alle aldre og forskellige smagspræferencer.

 • Velkommen til NÒR!

Her finder du NÒR

I dag kan du finde NÒR i følgende byer:
"NÒR kan i øjeblikket findes på syv destinationer i Sverige, og vi ser frem til at se NÒR udvikle sig og tage brandet til flere steder i fremtiden", siger Fredrik Blomberg, SVP Food & Beverage Strawberry.


Beetroot dish at restaurant NÒR.Borddækning i restauranten, NÒR, på Quality Hotel™ Match i Jönköping.Cosy table setting at restaurant NÒR.Farverig fiskeret på restaurant NÒR.

Gå på opdagelse

Restauranter og barer

Seneste indlæg