Som du måske allerede ved, kan du låse din hoteldør op og aktivere hotellets elevator med vores app, men vidste du også, at vi tilbyder muligheden for at tilføje din værelsesnøgle direkte i Apple Wallet? Det gør dit hotelophold endnu nemmere. Fun fact: Et af vores hoteller i Sverige var det første i Europa, der tilbød denne løsning!

Man looking at his smartphone. Photo: Mehdi Lamaaffar, Unsplash.

Det er ret fantastisk, hvis vi selv skal sige det. Hvilket hotel tilbyder nøglekort i Apple Wallet, spørger du måske? Tja, ingen ringere end Clarion Hotel® Post i Gøteborg – men vi arbejder selvfølgelig løbende på at tilbyde denne løsning på endnu flere hoteller, så det er bare at vente spændt.


“Hvorfor så meget snak om digitale nøglekort?”, spørger du måske. Det siger næsten sig selv – vi taler om én ting mindre at huske, én ting mindre at holde styr på og én ting mindre, du kan tabe. Alt er jo alligevel på telefonen i dag, som du har med dig overalt! Og du har helt sikkert mange andre ting at holde styr på, hvis du har booket et hotelværelse, ikke sandt?


Clarion Hotel PostClarion Hotel Post er det første hotel i Europa, der tilbyder værelsesnøgler i Apple Wallet til alle med en iPhone.


Hvad er forskellen på en værelsesnøgle i Apple Wallet og en nøgle i vores app?


Undrer du dig over, hvordan et nøglekort i Apple Wallet fungerer? Og hvad er egentlig forskellen mellem et nøglekort i Apple Wallet og at åbne hoteldøren med vores app?


Mens vores almindelige mobile værelsesnøglefunktion bruger Bluetooth-teknologi, behøver du ikke at have Bluetooth aktiveret for at bruge din værelsesnøgle via Apple Wallet. Og hvad mere er, du behøver ikke engang at åbne appen – eller din mobiltelefon! Det er rigtigt, du skal hverken trykke på knapper eller låse din telefon op. Du holder bare mobilen mod den digitale læser på døren eller elevatoren, og voilà! Vi sagde jo, det var nemt!


Et ekstra plus ved nøglekort i Apple Wallet er, at nøglen faktisk virker, selv om din iPhone eller dit Apple Watch løber tør for batteri eller er slukket – ja, faktisk helt op til 5 timer efter.


Apple Wallet keySådan ser et nøglekort i Apple Wallet ud på en iPhone.


Hvordan aktiverer jeg nøglekort i Apple Wallet?


Du kan tilføje din værelsesnøgle via appen når som helst før check-in – eller efter check-in, hvis du foretrækker det – så bliver den automatisk aktiveret, så snart du er tjekket ind på hotellet. Og når du har tilføjet nøglen til Apple Wallet på din telefon, synkroniseres den automatisk med dit Apple Watch, hvis du har et.


Hvilke muligheder har jeg i Strawberry-appen?


Som nævnt gælder det foreløbig kun for ét hotel, men på en lang række af vores hoteller (90+) tilbyder vi stadig Mobile Keys via appen, hvilket betyder, at du ikke behøver at holde styr på et fysisk nøglekort – ud over at du kan booke hoteller på rekordtid, betale, tjekke ind og ud af hotellet og have fuldt overblik over bonuspoint og bookinger i appen.


PS: Vidste du, at vi også tilbyder værelsesnøgler i Google Wallet på Clarion Hotel® Post – som det første hotel i verden med denne løsning? Du kan læse mere om værelsesnøgler i Google Wallet her!