At Six slog dørene op den 23. Marts 2017 på Brunkebergstorg. Tre måneder senere vinder de titlerne Europas Bedste Hotel og Europas Bedste Hotelrestaurant ved gallaen The International Hotel & Property Awards. Velfortjent – hvis du spørger os.

At Six hotell facade og cocktailbar
At Six: facade og cocktailbar

At Six – Europas flotteste hotel?


Ja, det tyder denne prestigefyldte designpris på. Designgallaen, The International Hotel & Property Awards, blev i år holdt på det femstjernede Hotel Caruso i Italien. Vinderen blev stemt frem af både hotelindustrien og dens gæster.


At Six Livingroom


Design og kunst i fokus


Universal Design Studio, et London-baseret arkitekt- og indretningsbureau, har sammen med kunstkenderen Sune Nordgren designet, indrettet og udvalgt kunsten til At Six. De har lykkes med at skabe et anderledes hotel med unikt design og kunst. Eksklusive specialbestilte møbler med et internationalt touch, blandet med indretning fra lokale skandinaviske designere. Hotellet har stor fokus på sten, stål, granit og træ, som giver luksusfølelsen autencitet. Et af Universal Design Studios mål var, at gæsterne skal føle sig bekvemme i hotellets luksus. Noget de er lykkes med.

Sulten? Tørstig? Eller bare lidt snacksulten…


Valgmulighederne, når det kommer til mad og drikke, er mange, da du befinder dig på Brunkebergstorg 6. Gå ikke glip af Frida Ronges fritstående restaurant TAK. Japanskinspireret og passende placeret på hotellets tag. Er du interesseret i mad og madlavning, har du sikkert allerede hørt om restauranten og dens ejere. Spørgsmålet er, om du har hørt om alle hotellets andre mad- og drikkevaremuligheder? På At Six findes alt du kan få brug for. En vinbar, en cocktailbar, en stue fyldt med musik, og sidst men ikke mindst – en restaurant, der – ligesom TAK – giver dig utrolige madoplevelser. I restauranten finder du alt fra morgenmad til brunch, frokost, afternoon tea og klassisk aftensmadsservering, afhængig af dag og tid. Alle serveringer er (mindst) et besøg værd.Hotelværelser i verdensklasse!


Glem alt om tidligere standarder med små hotelværelser med bare vægge. At Six har hotelværelser, der er noget udover det sædvanlige. Standard Room? Superior Room? Deluxe Room? Eller måske en Suite? Uanset hvad du vælger, er alle lige tidsløst og unikt indrettede.


The Masterpiece Suite – Livingroom


The Masterpiece Suite – Bathroom


The Masterpiece Suite – Kitchenette


Leder du efter ekstrem luksus, skal du opsøge The Masterpiece Suite, som ved visse tilfælde er blevet kaldt “The one and only”. Med rette. 85 kvm stort med mange muligheder til forskellige sociale arrangementer. Stue med kunst nøje udvalgt af Sune Nordgren. Et badeværelse med fritstående badekar i spansk, sort marmor. Og hvis du mod forventning skulle blive træt på dette, findes en stor tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten over smukke Stockholm.