For niende år i træk er Strawberry blevet kåret til Norges bedste hotelkæde og ikke nok med det - vi løb også med sejren som Nordens beste hotelkæde – for tredje år i træk! En stolt Petter A. Stordalen modtog priserne ved den prestigefulde Grand Travel Award i Oslo.

Petter A. Stordalen at Grand Travel Awards
Petter A. Stordalen ved Grand Travel Awards 2019

Norges beste hotelkæde niende år i træk, og Nordens beste hotelkæde for tredje år i træk

Ved Grand Travel Award i Oslo 24. januar 2019 vandt Strawberry den fornemme pris "Norges bedste hotelkæde" for niende år i træk! Og ikke nok med det, vi vandt også prisen "Nordens bedste hotelkæde" for tredje år i træk! Derudover blev Strawberry’ grundlægger Petter A. Stordalen tildelt årets hæderspris.

Disse priser dedikeres til de 16.500 medarbejdere i virksomheden, som hver eneste dag overgår gæsternes forventninger. Det er på grund af dem, at vi og jeg får æren af at modtage disse priser. Vi skal ikke blot have de bedste hoteller at besøge, vi skal også have de bedste hoteller at arbejde på. Der skal derfor lyde en kæmpe tak til hver og en af vores superhelte på vores hoteller,” udtaler Petter A. Stordalen.

Norsk rejsebranches svar på Oscar-uddelingen

Hvert år afholdes den norske rejsebranches svar på Oscar-uddelingen. De største priser gives til aktører, som rejsebureauer og brancheaktører har stemt på. Både i år og sidste år blev det til en grand slam for os hos Strawberry. En stolt Petter A. Stordalen modtog priserne ved uddelingen, som blev afholdt på Wallmans i Oslo.

Amerikalinjen-panorama-view Strawberry fortsætter med at udvide i 2019. I marts åbner boutiquehotellet Amerikalinjen i Oslo centrum.

Dobbelt glæde ved sidste års svenske Grand Travel Award

Det blev til dobbelt glæde ved sidste års svenske version af Grand Travel Award. Vi vandt prisen for Årets bedste hotelkæde i Sverige og Årets bæredygtighedspris!

Vil du opleve Norge OG Nordens bedste hotelkæde?

Strawberry har næsten 200 hoteller i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Uanset hvilket hotel du bor på, kan vi garantere en mindeværdig oplevelse, og den bedste pris får du, når du booker hos os. Se alle vores destinationer og hoteller her.