Det miljø- og prisvenlige hotel Comfort Hotel® Copenhagen Airport slog dørene op i maj 2021. Ved at satse på digitale løsninger såsom selvbetjeningsstationer, hvor du selv kan checke ind og ud, og kun tilbyde det, som du rent faktisk har behov for, kan vi tilbyde dig hotelværelser til favorable priser.

Exterior of Comfort Hotel Copenhagen Airport
Welcome to the new Comfort Hotel Copenhagen Airport!

Ved at åbne Comfort Hotel® Copenhagen Airport ved Københavns lufthavn præsenterer vi et alternativ til de andre hoteller der primært retter sig mod business- og førsteklassespassagerer, til trods for at omkring 80 % af alle passagerer rejser i økonomiklassen. Vi håber også at vi kan ændre dit billede af både lufthavns- og budgethoteller - at det ikke behøver at være kedeligt.

Hotellets faciliteter – barception, træningsfaciliteter og mødelokaler med mere

Hotellet og værelserne er indrettet i en urban, moderne stil og tilgodeser alle dine behov. Her finder du træningsfaciliteter, som holder åbent 24/7, et strygerum på hver etage samt et vaskeri. Hotellet har også selvbetjent indtjekning, morgenmadsbuffet, mødelokale samt barception. Barception er vores innovative løsning, hvor reception og bar mødes i ét. Her kan du få hjælp og svar på alle dine spørgsmål eller købe noget lettere at spise.

Lobbyn hos Comfort Hotel Copenhagen Airportarbejd, slap af eller spis noget let i vores lounge.

Begynd eller slut rejsen på vores Rooftop Bar

På vores skønne Rooftop Bar på 10. etage kan du nyde tapas og flatbread pizza. Her kan du og dine venner se på fly, der letter og lander i lufthavnen, eller bare slappe af med en rigtig god øl i hånden.

Hotellrum hos Comfort Hotel Copenhagen AirportI de skønne hotelværelser med en urban indretning kommer du til at sove ekstra godt.

Nabo til Københavns lufthavn

Det tager dig kun 2 minutter at nå alle lufthavnens terminaler til fods. Gangstien er overdækket, så du behøver ikke at bekymre dig om dit tøj, hvis vejret skulle være dårligt. Tænk i stedet på, hvad du vil have på under din flyrejse, og når du kommer frem til destinationen.

Comfort Hotel Copenhagen Airport er også et perfekt sted for dig, der er i København på en weekendtur. Det tager kun 12 minutter med metroen at nå ind til Københavns centrum.

Velkommen til Comfort Hotel Copenhagen Airport, det miljø- og prisvenlige hotel.


Læs mere

Her kan du læse mere om alle vores lufthavnshoteller.

Lær mere om Strawberry arbejde med bæredygtighed.

Exterior of Comfort Hotel Copenhagen Airport

  • Opened: May 2021
  • Size: 605 hotel rooms
  • Barception: Yes
  • Walking distance to the airport terminals: Yes
  • Self-service check-in: Yes
  • Meeting rooms: Yes
  • Gym: Yes, open 24/7
  • Laundromat: Yes, open 24/7
  • Parking: Yes
  • Pet friendly: Yes