Lad os guide dig gennem et hotelophold med mobilen som rejsemakker.

Three women taking a selfie in the stairs

Hej, før du læser videre, må vi fortælle dig at ikke alle funktioner er tilgængelige på alle vores hoteller endnu. Digitalisering er en rejse, og vi er på vej. Du kan læse mere om det længere nede!

1. Hent appen

Har du iPhone? Denne vej.

Har du Android? Denne vej.

Hvis du ikke allerede er medlem af Strawberry, kan du nemt registrere dig i appen! Eller bliv medlem her hvis du vil gøre det med det samme.

2. Book hotel

Med appen kan du booke hotel uanset hvor du er. I køen i butikken, mens du går tur med hunden, eller mens du er på toilettet. Du skal kun bruge din mobil og et ønske om et lille pusterum.

Woman with her phone and a mobile screen of the app

3. Hav fuld kontrol over din booking

Dit fremtidige hotelophold er booket, og ventetiden kan begynde. Keder du dig lidt på arbejdet? Åbn op for appen, og se hvor mange dage der er tilbage inden dit ophold. Kig billederne af hotellet igennem mens du drømmer dig bort til bløde senge og hotelmorgenmad.

4. Forudbetaling og tjek ind

Når klokken slår 9:00 på ankomstdagen, kan du forudbetale dit ophold, og klokken 15:00 kan du tjekke ind – alt via appen! Så er det gjort!

Hvis du er usikker på hvor hotellet ligger, kan du trykke på “Rutevejledning”, så åbner kortet sig og følger dig til døren.

5. Få værelsesnøgle på mobilen

Jep, du kan låse hoteldøren op med vores app! Funktionen Mobile Keys giver dig et kort mindre at holde styr på. Du åbner bare appen, aktiverer den mobile nøgle og holder den mod den sorte boks over dørhåndtaget. Et voilà – du er inde!

Mobilnøglen kan selvfølgelig også bruges til alt andet du ellers plejer at bruge nøglekortet til, såsom elevator og motionsrummet (hvis det er noget for dig).

Hotel bed and app screen with mobile key

6. Digitale restaurantkuponer

Når du som medlem i Strawberry bor på vores Quality Hotel™, Clarion Hotel® eller fritstående hoteller, får du din restaurantkupon digitalt i appen. Enkelt at holde styr på, enkel at bruge.

7. Chat med receptionen

Blev det lidt sent i går? Er sengen lidt for komfortabel? Bliv endelig liggende, i appen kan du nemlig chatte med receptionen! Stil alle de spørgsmål du vil uden at bevæge andet end din fingre.

  • Sulten? Send en forespørgsel ned om morgenmad leveret til værelset.
  • Træt? Forhør dig om muligheden for at tjekke ud senere.
  • Krøllet? Bed om at få et strygebræt leveret til værelset.

8. Tjek ud

Når det er på tide at pakke dine sager og vende snuden hjemad, kan du åbne appen en sidste gang og trykke på tjek ud-knappen. Hvis du ikke har forudbetalt, kan du betale her. Så er du klar til at tage tasken under armen, gå lige forbi receptionen og ud i hverdagen – med nye bonuspoint i lommen. Tak for denne gang!

Man in a car talking on this phone looking out the window

9. Seneste funktion - tilføj manglende booking

Glemte du at tilføje din Strawberry-konto, da du bookede dit seneste ophold? Eller har nogen andet booket for dig uden at taste medlemsnummeret ind? Nu kan du tilføje manglende bookinger i appen og holde styr på alle kommende ophld - og endnu bedre: du går ikke glip af alle de herlige bonuspoint, du skulle have fået. Du kan kun lægge manglende bookinger til hvis:

  • ... bookingen er kommende - du kan ikke tilføje tidligere bookinger.
  • ... navnet på bookingen er det samme som navnet som medlemsnummeret er registreret på.
  • ... bookingen ikke allerede er registreret på et andet medlemsnummer.

Bonus: Choose Room

Én af vores mæst populære tilføjelse i appen er funktionen Choose Room som på nuværende tidspunkt kun er tilgængelig på Clarion Hotel® Sign, Clarion Hotel® Stockholm, Clarion Hotel® The Hub og Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport. Funktionen giver dig mulighed for selv at vælge dit værelse. Kan du lide at bo højt oppe eller mere nede på jorden? I nærheden af elevatoren? Med udsigt til dit eller dat? Vælg dit favoritværelse hvis du har et!

Begrænsninger og muligheder

De lidt kedelige nyheder:

Det kan du altid bruge appen til:

  • Book hotel
  • Få overblik over dine kommende ophold
  • Forudbetal dit ophold
  • Se dine bonuspoint og dine medlemsfordele i Strawberry
  • Tjek ud

Er du klar til at hente appen nu?

Hent appen her hvis du har iPhone.

Hent appen her hvis du har Android.