MedlemskabMine bookingerKundeservice

Gaming

Nordens første hotelværelse for gamere: "Helt fantastisk!"

Den svenske gamer Copycatish har afprøvet de nye gamerværelser på Quality Hotel™ Globe. "Det er fremragende. De har tænkt på alt," siger hun.

 • Alexandra Feline, en gamer fra Nynäshamn, som på Twitch går under navnet Copycatish, er lige ankommet på et af de fem nybyggede gamerværelser på Quality Hotel™ Globe i Stockholm.

 • Disse hotelværelser er de første af deres art og er specialdesignede til gaming og streaming.

 • "Det er fantastisk!", siger hun begejstret.

 • "Endelig er der et marked for dette. Nogle vil bare slappe af og se tv, men jeg vil også gerne hænge ud med mine venner."

 • "Det føles næsten som om, at jeg er hjemme, men jeg behøver ikke at tage en masse af mine egne ting med. Her kan jeg være i forbindelse med hele mit fællesskab," siger Copycatish.

 • Om gamerværelset

  Copycatish begyndte aktivt på gaming under pandemien, hvor hun spillede World of Warcraft, Overwatch og indiespil.

 • Hun er imponeret over fornyelsen hos Strawberry.

 • De har tænkt på alt: Lokalet har lydabsorberende mørklægningsgardiner, lyddæmpere, højhastighedsinternet og en særlig gamingbelysning.

 • Teknologien i værelserne blev udviklet i samarbejde med Telia, mens GSIGN udviklede interiørkoncepterne og gamingmøblerne.

 • Og selvfølgelig er der en computer, adgang til en lang række populære spil, to skærme og et headset, der opfylder de strenge krav, mange gamere har.

Hvorfor har hotellet et gamerværelse

"Når jeg får en idé, kører jeg straks på med 150 km i timen! Det har været en kæmpe succes," siger Tina Hedman, hoteldirektør på Quality Hotel™ Globe, til Strawberry. Hun smiler og er fuld af entusiasme.

Det er hende, der står bag idéen om at gøre plads til gamere på moderne hoteller. Idéen førte til det første af disse innovative hotelværelser, som Strawberry åbnede i november 2022. Tina påpeger, at gaming ikke kun er en hobby – det er også sport og underholdning. Blandt gæsterne finder du både forretningsrejsende og unge gamere med deres familier.

"Vi ved, at det er fremtiden, og at vi vil opleve en hastig vækst. Vi tager imod alle slags gæster, lige fra voksne forretningsrejsende på 30-50 år, der har lyst til at slappe af om aftenen, til familier med børn og teenagere. Gamere ser ikke tv om aftenen. Det er gaming, der skal til, når de vil slappe af," forklarer Tina.

Efter Quality Hotel™ Globe førte an, har Quality Hotel™ Match i Jönköping i Sverige også fulgt trop med fem af sine egne gamerværelser. I Norge lanceres konceptet også på Quality Hotel™ Expo i Oslo.

 • En gamers dom over gamerværelset

  "Værelset er fantastisk! Det fungerer også til streaming, da det bl.a. har et kamera og en lampe."

 • Det er ikke bare et almindeligt hotelværelse med en computer i hjørnet, siger Copycatish:

 • "Gamingbordet er af høj kvalitet, og der er en ergonomisk stol. Værelset giver forskellige mennesker mulighed for at få en god opsætning. Desuden er indretningen inspireret af gaming med en fantastisk belysning og andre flotte detaljer."

 • Hun kan især godt lide, at gamerværelset er designet til alle:

 • "Alle slags mennesker i alle aldre er nu gamere. Det er ikke længere en identitet. Gaming er blevet en legitim hobby for alle. Jeg er en del af en generation, der er vokset op med gaming," siger hun og tilføjer med et smil:

 • "I løbet af de sidste ti år har jeg fået kommentarer som: "Hvordan kan du holde ud at spille ti timer i træk?" Jeg svarer ofte: "Hvordan kan du holde ud at se Greys hvide verden i ti timer i træk ...?'"

Fem tip fra Copycatish til forældre:

 1. Find ud af mere om gaming og de spil, dine børn spiller.

 2. Tidligere forbandt man skærmtid med noget negativt, men nu om dage vil dine børn højst sandsynligt ende med en tablet eller telefon i hånden i stedet, hvis du ikke giver dem lov til at game. Det er mindre socialt.

 3. Lær dine børn, hvordan de skal forholde sig til personer, der er ondskabsfulde på nettet.

 4. Jeg har lært engelsk ved hjælp af gaming. Gaming er et nyttigt sprogværktøj.

 5. Spil sammen med dine børn, og engager dig i den verden, de er en del af. Børn elsker at kunne lære deres forældre noget.

Du kan booke et gamerværelse på Quality Hotel™ Globe her

Seneste indlæg