Condé Nast Traveler er verdens største rejsemagasin og har kåret de bedste hoteller. Amerikalinjen blev kåret til Nordeuropas bedste hotel, og ikke nok med det; 3 af vores andre hoteller er også kommet med på listen. Se hvilke!

hotelroom-amerikalinjen-bed-details
How about treating yourself to a night - or two - here?

Hvert år gennemfører det prestigefyldte rejsemagasin Condé Nast Traveler en hotelundersøgelse, hvor målet er at finde "de bedste af de bedste inden for rejser". Over 600.000 læsere verden over har stemt på deres hotelfavoritter, og i toppen af listen ligger Amerikalinjen! Og ikke nok med det - yderligere 3 af vores hoteller i Nordic Hotels & Resorts er med på dette års vinderliste.

Nordeuropas favorithotel

Amerikalinjen er ikke blot Nordeuropas bedste hotel, det er også kåret til det fjerdebedste i hele Europa! Sikke en præstation, når man tænker på, at det lækre boutiquehotel kun har været åbent siden marts i år.

amerikalinjen-room-bathroom

Amerikalinjen har samlet det bedste af det gamle og det nye Oslo. I den historiske bygning fra 1919 finder du 122 elegante hotelværelser og suiter, Atlas Brasserie & Café, helårshaven Haven, den New York-inspirerede jazzklub Gustav og cocktailbaren Pier 42 samt flere moderne faciliteter.

Amerikalinjen: Atlas Brasserie & Cafe and HavenHotelgæst eller ej, du er altid velkommen i Atlas Brasserie & Café, som serverer morgenmad, frokost og middag i skønne omgivelser – og i weekenderne serveres der brunch til dejlige jazztoner.

Amerikalinjen: hotel room and living room side by side

Oplev også Amerikalinjen! Book værelse til den bedste pris på strawberry.dk!


Tjek vores andre hoteller, som er med på listen over Nordeuropas bedste:

At Six

Stockholm, Sverige Kåret til #8 i Nordeuropa og #2 i Sverige

Hotel At Six er en urban perle midt i Stockholms nye midtpunkt. I de 343 værelser oplever du eksklusive detaljer og en gennemført komfort. Det skader heller ikke med den fantastiske udsigt over Brunkebergstorg. Vil du have en hoteloplevelse ud over det sædvanlige? Oplev ægte luksus ved at booke en nat i The Masterpiece Suite!

Hotel-At-six-room-lobby-collageAt Six er gennemsyret af samtidskunst og moderne svensk design.

Hotel-At-six-deluxe-roomNyd en fantastisk udsigt over Stockholm fra dit værelse på At Six

Læs mere og book dit ophold på At Six.

THE THIEF

Oslo, Norge Kåret til #15 i Nordeuropa og nævnt på listen 5. år i træk

THE THIEF lover at behandle rockstjerner som gæster, og gæster som rockstjerner, og det er måske en af årsagerne til, at hotellet er blevet en stamgæst på Condé Nast Travelers vinderliste. Service i verdensklasse, foodbar, spa og Oslos bedste tagterrasse. Har du endnu ikke tjekket ind på THE THIEF og oplevet hotellet, så er det på høje tide.

facade-the-thiefTHE THIEF har 114 værelser og suiter, som ligger i umiddelbar nærhed til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen.

the-thief-chambre-separee-fru-kHvad med at booke bord på Chambre Separee i restauranten på THE THIEF?

Book en overnatning på THE THIEF lige her.


Planlægger du at besøge Oslo, Stockholm eller København i nærmeste fremtid? Find ud af, hvorfor gæsterne har udnævnt disse hoteller som de bedste hoteller i Nordeuropa.