22. maj 2023 bliver en stor dag. Her lægger vi Nordic Choice Hotels på hylden for altid - og bliver til Strawberry. Du har måske en del spørgsmål som: "Hvad indebærer det for mig?" Vi giver dig alle svarene i denne artikel.

People on a outdoor terrace.

Om et par uger skriver vi et nyt kapitel, og med det får hele bogen et nyt navn: Nordic Choice Hotels bliver til Strawberry. Måske fangede du allerede dette sidste sommer, da nyheden sprang som en ballon. Der er dog sket meget siden da. Planlægning, planlægning og endnu mere planlægning - og nu er tiden så kommet. Den 22. maj 2023 bliver vi endelig til Strawberry - og der venter masser af spændende nyheder! Vi fortsætter ikke bare som før – vi bliver så meget mere. Du kan med rette glæde dig – især hvis du er eller bliver medlem.

Så hvorfor i alverden ændrer vi vores navn?

Selvom man driver en koncern, der er i konstant vækst, bør det ikke være en sovepude. Det var tid til fornyelse, og chefen himself, Petter Stordalen, har dette at sige om ændringen:

  • Vækst er en del af virksomhedens DNA, og hvis vi skal fortsætte den fantastiske vækst, som vi har haft de seneste 25 år, kræver det forandringer. Det er ikke længere nok bare at tilpasse sig. Vi skal være med i førerfeltet. Vi stræber efter at være den bedste i klassen, når det kommer til hoteloplevelser. Og vi skal oftere kunne udfordre vores rolle som rejselivsaktør med det mål at blive mere relevante for flere gæster. Derfor markerer Strawberry en ny og spændende æra for os.

Hoteleventyret startede for 25 år siden med ét hotel, men tæller i dag omkring 17.000 ansatte og langt over 200 hoteller, herunder et stort udvalg af restauranter, barer, caféer, sociale zoner, fitnesscentre, spa, møde- og konferencelokaler samt eventområder med mere. Dette giver utallige muligheder for at give vores gæster mindeværdige oplevelser, og det er dét, Strawberry skal udnytte fuldt ud.

Petter Stordalen at stage at VK 2023_16_9Petter Stordalen taler om Strawberry på scenen foran 3.000 medarbejdere ved en intern konference i vinteren 2023.

Strawberry - hvad sker der?

Vi har altid været og vil fortsat være en rebel i hotelbranchen – men vi tager nu vores vision skridtet videre. Det er ikke uden grund, at vi nu skal placeres fast under kategorien “More to explore”. Strawberry skal repræsentere et stort udvalg af oplevelser. Vi taler om en portal ikke kun for hotelbookinger, men også for møder og konferencer i alle former og faconer, et stort udvalg af restauranter og barer, alt, hvad der er af vidunderlige oplevelser inden for spa og velvære, unikke events, arrangementer og partneroplevelser. Sidst, men ikke mindst får alle vores medlemmer helt nye fordele.

Via vores app og hjemmeside får alle – især medlemmer – adgang til oplevelser i hele Norden. Der venter også flere fordele, som rækker ud over de nordiske grænser. Stay tuned.. Vi vover gerne påstanden, at Strawberry kommer til at gøre livet ekstra behageligt for dig. Det bliver:

  • Langt sjovere
  • Mere meningsfuldt
  • Og super spændende

...Og hvem vil ikke gerne have et sjovere, mere meningsfuldt og mere spændende liv?

Du holder dig måske tilbage med at blive medlem: Hvorfor skulle jeg dét, nu hvor I skifter "forklædning"?

Tilmelder du dig i dag, vil dit medlemskab automatisk blive overført til vores nye system d. 22. maj. Hvis du tilmelder dig i dag, er du kort og godt sikker på at kunne udnytte alle vores nye medlemsfordele i dét sekund, vi lancerer dem - og tro os; det vil du hellere end gerne!

Som medlem er du altid i førersædet på alle de tilbud, vi lancerer. Foruden de nye frynsegoder, som dukker op - men som er hemmelige i endnu et par uger - holder vi selvfølgelig stadig fast i alle de fordele, vi allerede tilbyder - og det er ikke bare krummer i en brødpose. Jo højere medlemsniveau, desto flere fordele får du. Summa summarum: Vi hævder bestemt ikke, at det er spild af tid at bruge vores tjenester uden at være medlem, men du vinder langt mere ved at være det!

Hvad er så de konkrete fordele ved at være medlem?

Som nævnt vil de nye spændende fordele være tilgængelige om et par uger, men de "gamle" fordele kan du nyde godt af allerede nu; dette inkluderer medlemsrabat, hver gang du booker et hotelværelse, gratis kaffe på alle hoteller, forkøbsret på kampagner, booking uden at skulle forhåndsbetale, en række partnertilbud, fordele og point på alle hotelbookinger - dette giver dig mulighed for at tjene nok point til bonusnætter, ligesom du kan få mulighed for at handle i vores pointshop.

Stay tuned..

En ny æra er skudt i gang, så husk at følge godt med. Der sker store og spændende ting om ganske få dage. Og vi kan afsløre, at vi for længst har klædt os på til det nye look, vi har udviklet. Vi har ret store ambitioner på flere niveauer: I løbet af de næste par år ønsker vi at fordoble antallet af hoteller, som du kan vælge imellem, og vi går desuden efter at opfinde helt nye tjenester, der er med til at gøre hotelophold og alt andet til en mindeværdig oplevelse, som fortjener en plads i både dagbøger, historiebøger og de minder, vi tager med os på livets rejse. Ja, vi er ikke ydmyge, når det kommer til ambitioner!

Vi glæder os ekstremt meget til at vise dig alt det, vi snart kan tilbyde dig som medlem og gæst. Hold øje i de kommende uger, for der venter flere spændende nyheder om, hvad der kommer til at ske i Strawberry - og det er ikke så lidt endda. Tilmeld dig som medlem i dag - og husk at sætte kryds ved d. 22. maj. Har vi en date? To be continued…