I dag genåbner Quality Airport Hotel™ Gardermoen efter en totalrenovering. Det funktionelle og topmoderne konferencehotel er blevet endnu større og har fået et splinternyt nordisk look med 455 hotelværelser, konferencefaciliteter, restaurant og bar.

Atriummet i nye og forbedrede Quality Airport Hotel Gardermoen
Atriummet i nye og forbedrede Quality Airport Hotel Gardermoen.

Quality Hotels nye flagskib

Tilbage i februar 2017 blev totalrenoveringen og udbygningen af Quality Airport Hotel Gardermoen skudt i gang, og i dag, et år senere, slår Quality Hotels nye flagskib ved Oslo Lufthavn dørene op med gæster, kage og fint besøg. Hotellet er udvidet med 7000 kvadratmeter og inkluderer 455 værelser, store og lyse loungeområder, topmoderne konferencefaciliteter, à la carte-restauranten The Social Bar & Bistro, en kaffebar og state of the art fitnesssrum – alt sammen på ét plan!

Hoteldirektør for Quality Airport Hotel Gardermoen, Anne Margrethe Tveit. Foto: Jonas Berglund

–  Efter denne udbygning er Quality Airport Hotel Gardermoen blevet et flagskib for en af Nordens største kæder, Quality Hotel. Det er vi utroligt stolte af! Med alle faciliteter på ét plan kan vi tilbyde en helt fantastisk logistik og levere et yderst effektivt kvalitetsprodukt til vores gæster. I renoveringsfasen har vi ladet os inspirere af vores beliggenhed med norsk natur lige uden for døren – og resten af verden kun få minutter væk,” udtaler Anne Margrethe Tveit, hoteldirektør for Quality Airport Hotel Gardermoen.

En indretning, der er inspireret af naturen og det nordiske

Inspirationen bag det nyåbnede hotels indretning er hentet fra naturen og det nordiske, hvor rolige, mørke flader brydes af detaljer i naturligt træ og grønne zoner. Samtidig har man sørget for at inkludere elementer, som trækker mod det internationale, i indretningen af hotelværelserne, restauranten og hotellets bar, GranBar.

Grønt og fint i den nye restaurant på Quality Airport Hotel Gardermoen. Foto: Jonas Berglund

Morgenmaden med flere økologiske alternativer serveres i hotellets restaurant. Foto: Jonas Berglund

Alle faciliteter på hotellet ligger på ét plan! Foto: Jonas Berglund

Quality Hotel™ er en af del af Strawberry og en af Nordens største hotelkæder med over 60 konference- og familiehoteller i Norge, Sverige og Danmark. Alle hotellerne er certificerede efter bæredygtighedsstandarden ISO 14001.

Atriummet i nye og forbedrede Quality Airport Hotel Gardermoen

Fakta om Quality Airport Hotel Gardermoen:

  • Antal værelser: 455
  • Konference: 25 fleksible mødelokaler/500 m2 udstillingsområde/700 m2 kongressal
  • Restaurant og barer: En à la carte-restaurant med Brasserie X (Quality Hotel-kædens signaturkoncept), og GranBar (bar) med shuffleboard
  • Faciliteter: Indendørs træningsstudio
  • Parkering: 300 parkeringspladser
  • Arkitekt: Scenario
  • Udbygningen og totalrenoveringen blev foretaget sammen med ejeren KLP Eiendom.