Er du usikker på, hvordan du kan selv kan tjekke ind og ud? Tjek, hvor nemt det er med Service Station!

Business man checking in at a self service station

Ikke alle hoteller, der har Service Stations endnu. Er du i tvivl om dit hotel har det? Hvis de har, finder du information om det på hotelsiden under fanen "Servicetilbud".


1. Find stationen


Træd ind i lobbyen, og kig efter et bord med en iPad på. Det er denne iPad, du skal bruge for at tjekke ind.


2. Tryk på “Check in”


Ikke noget hokus pokus.


lady-winking-self-service-station


3. Søg efter din reservation


Der er to måder at finde reservationen på:  1. Ved at indtaste dit navn og antal overnatninger. Har du et mellemnavn? Skriv også dit mellemnavn, så er du sikker på, at maskinen finder din booking.

  2. Ved at indtaste dit bookingnummer. Hvis du har booket fra en anden side end strawberry.dk, skal du indtaste det nummer, du har modtaget fra os.


4. Betal og tjek ind


Med mindre opholdet skal betales med faktura, er det nu, der skal betales. Sæt kortet i, og gennemfør betalingen. Herefter er du klar til at tjekke ind.


5. Få værelsesnummer og opret værelsesnøgle


Når du har trykket på “Check in”, får du dit værelsesnummer op på skærmen. Du behøver ikke at huske det, nummeret bliver også sendt til dig på SMS. Nu er tiden inde til at få din værelsesnøgle. Du følger bare instrukserne på skærmen, lægger kortet på den anviste plads på disken, og lader teknologien udføre sin magi.


Er der flere voksne, som skal bo på værelset? Så kan du oprette flere værelsesnøgler.


I stedet for fysisk værelsesnøgle kan du få en nøgle på mobilen via appen. Læs mere om mobile nøgler her!


6. Lad opholdet begynde!


Se selv, det var jo let som en leg.


bed-with-pillows-chair


7. Tjek ud


Lad os ikke tænke for meget på udtjekning nu, men når tiden er inde til at sige farvel, trykker du bare på “Check out” på iPad'en, betaler eventuelle “extras” og lægger nøglekortet tilbage. Håber, at vi snart ses igen!
Godt at vide


Jeg har booket flere værelser i mit navn. Kan jeg selv tjekke ind?

Værelserne bør som udgangspunkt have navn på de som faktisk bor der, men hvis det ikke er tilfældet, må du få hjælp til at tjekke ind.


Kan jeg tjekke ind på Self Service, hvis jeg ikke har booket direkte på nordicchoicehotels.dk?
Jep! Men et lille tip: Booker du direkte hos os får du garanteret den laveste pris. (Og endda lavere pris hvis du er medlem af Strawberry).


Kan jeg tjekke ud på Self Service, selv om jeg har forhåndsbetalt og så har taget noget fra minibaren i løbet af opholdet? Eller generelt set noget på værelset?

Yes, bare giv receptionen besked om, hvad du har taget, så kan du betale de ekstra ting, når du selv tjekker ud. Hvis hotellet, du bor på, har chat, er det bare at sende en besked.