Det er tiden, du har ventet på: Sommerpassene er endelig ude! De årlige sommerpas fra Strawberry har tidligere vist sig at blive lidt af en succes, og du vil heller ikke blive skuffet i 2024. Med hele 3 pas at vælge mellem kan du planlægge din sommer, præcis som det passer dig bedst.

 Two paddling in the Nordic evening sun

Backpacker-passet

Køb singlepasset og start din sommerrejse!
chevronRight

Sommerpasset – 5 eller 10 overnatninger

Køb sommerpasset nu. Vælg mellem 5 og 10 overnatninger!
chevronRight

Hvad er hypen omkring sommerpasset, spørger du måske? Jo, ser du, det fantastiske ved køb af sommerpasset er, at du således allerede har betalt for opholdet på en række hoteller i hele Norden – du ved dermed nøjagtigt, hvor meget du har tilbage i feriebudgettet til brug på oplevelser og aktiviteter. Vi bør også nævne, at prisen per nat er betydeligt lavere end normalt – just saying. Bonuspoint? Ja selvfølgelig, og dem får du efter afsluttet ophold, helt som du plejer!


Denne gang har du hele 3 sommerpas at vælge mellem! Der er selvfølgelig de almindelige pas, hvor du kan vælge mellem at købe 5 overnatninger eller 10 overnatninger for 2 personer i et dobbeltværelse. I år har vi dog også gjort en ekstra indsats for de mange soloeventyrere derude i form af Backpacker-passet, som giver dig 5 overnatninger i et enkeltværelse. De forskellige pas tilbyder alle mere frihed i din sommerferie, og du kan vælge at bruge alle overnatningerne i træk eller sprede dem ud over hele sommeren mellem 20. juni og 18. august. Og det bedste af det hele: Den fantastiske hotelmorgenmad er inkluderet på alle hoteller (med undtagelse af Comfort Hotel® Xpress), så du kan starte hver dag på en fantastisk måde.


Sommerpas 2024 – forudbetalt ferie


Har du store rejseplaner i sommer, eller overvejer du bare at tage på en dejlig weekendtur til nabobyen? Uanset hvor mange hotelovernatninger du har brug for i sommer, så har vi passet til dig. Vælg mellem 5 og 10 hotelovernatninger for 2 personer i dobbeltværelse, og nyd godt af over 100 hoteller på en række destinationer i hele Norden. Hvad er så det bedste? At den faste pris per nat næsten er urimeligt lav!  • Sommerpas med 5 overnatninger koster 4950 kr., dvs. en fast pris på 990 kr. per værelsesnat.

  • Sommerpas med 10 overnatninger koster 8900 kr., dvs. en fast pris på 890 kr. per værelsesnat.


Passet er personligt, og hotelbookingen skal stå i pasindehaverens navn. Men det betyder ikke, at du ikke kan tage dine venner med – du kan nemlig booke op til 3 hotelovernatninger (altså 3 dobbeltværelser) på én og samme nat, afhængigt af hotellets tilgængelighed.


Sådan køber og anvender du sommerpasset  1. Gå til denne side og køb det pas, der passer dig bedst. Husk at vælge antal overnatninger!

  2. Du vil modtage din købsbekræftelse og dit hotelpas per e-mail.

  3. I e-mailen får du også et link til en bookingside, hvor du booker dine overnatninger. Så er det bare at komme i gang med planlægningen!

  4. Tril din kuffert pakket med solcreme, badetøj og tykke trøjer gennem hoteldørene, angiv hotelpassets unikke kode og tjek ind.


Undrer du dig over, om de hoteller, du vil bo på, er inkluderet i netop dette pas? Her kan du se alle de hoteller, du får adgang til med sommerpasset.


The Summer Flee - swim in a lake_16_9


Backpacker-passet – eventyrlyst og alenetid


Har du planer om at udforske Norden på dine egne betingelser, med dine egne interesser i fokus og nyde lidt alenetid? Vores solorejsende har talt, og vi har lyttet – du skal selvfølgelig ikke betale for 2, når du kun har brug for plads til 1 person! Derfor lancerer vi et helt nyt singlepas, hvor du køber 5 overnatninger for 1 person i et enkeltværelse. Det giver dig adgang til næsten 40 udvalgte hoteller i hele Norden, dvs. hotellerne med de allerbedste enkeltværelser!


Passet koster 3950 kr., hvilket giver dig en fast pris på kun 790 kr. per nat! Husk, at passet er personligt, så bookingen skal stå i dit navn. Men du kan booke op til 3 enkeltværelser per nat, afhængigt af hotellets tilgængelighed, så længe du bor i ét af dem. Hvis du møder en ny rejseven på vejen, som du gerne vil dele værelse med, kan du altid opgradere til et dobbeltværelse mod et ekstra gebyr, forudsat at hotellet har et ledigt værelse.


Sådan køber og anvender du Backpacker-passet  1. Gå til denne side og køb passet.

  2. Du vil modtage din købsbekræftelse og dit hotelpas per e-mail.

  3. Følg linket i e-mailen for at komme til bookingsiden. Så er det bare at booke løs!

  4. Tag dig til hotellet, og giv receptionisten den unikke kode på hotelpasset. Løb så op til værelset, smid tasken fra dig, og tag ud på eventyr!


Undrer du dig over, om de hoteller, du vil bo på, er inkluderet i netop dette pas? Her kan du se alle de hoteller, du får adgang til med Backpacker-passet.


The Whole Shebang - jump in lake_16_9
Mangler du inspiration til, hvad du kan finde på med et sommerpass? Så bør du læse denne artikel med masser af gode tips til årets sommerferie i Norge og Sverige.

Backpacker-passet

Køb singlepasset og start din sommerrejse!
chevronRight

Sommerpasset – 5 eller 10 overnatninger

Køb sommerpasset nu. Vælg mellem 5 og 10 overnatninger!
chevronRight